Sjukhuset

Det gick bra på sjukhuset, tror jag. Det var läskigt att sitta i väntrummet. Satt där nästan en halvtimme. Sen fick jag göra massa olika prover, blodprov och massa mer. Jag höll på att spy när läkaren stoppade den där pinnen i munnen på mig, ni vet den där man har när man kollar halsen. Fick ta tempen och det visade sig att jag har feber så jag kan inte träffa Olivia imorgon. Fan! Vi får träffas så fort jag blir frisk gumman.

Jag fick inget plugg gjort idag heller. Halva lovet har gått och jag har inte gjort ett skit, trots att läxorna jag har är ungefär lika mycket jag har gjort den här terminen. Hur ska jag klara det på några dagar? Hm. Borde nog verkligen sätta igång imorgon. Fast så tänker jag hela tiden. Det är något som distraherar mig, jag är sjukt okoncentrerad. Usch. Jag måste plugga, wish me luck.

Nu ska jag sova bort febern. Godnatt.

In love?

13 BEVIS PÅ ATT DU ÄR KÄR
1. Du kan inte vara arg på personen längre än en minut
2. Du läser sms från personen om och om igen
3. Du går väldigt långsamt när du är med personen i fråga
4. Du känner dig blyg när du är med honom/henne
5. När du tänker på personen slår hjärtat ett extraslag
6. Bara av att höra hans/hennes namn ler du
7. När du tittar på honom/henne ser du inte människorna runt omkring för att du är så upptagen med DEN personen
8. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
9. Den personen börjar sakta men säkert bli den enda du tänker på
10. Du blir "hög" bara av hans/hennes lukt
11. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
12. Du skulle göra vadsomhelt för personen
13. Medan du läste detta, var det bara EN person du tänkte på!

helt fel person, blä

All I think about is you, my valentine

image18

nästa onsdag + torsdag. vi ses där!

"Allt kommer till den som vågar vara rädd, vågar du vara rädd?"

Jag är rädd. Helt jävla livrädd. Jag ska till sjukhuset ikväll. Fattar ni? Jag ska till sjukhuset ikväll. Jag ska testa om mina knölar i halsen är farliga. Tänk om det är farligt? Tänk om jag har värsta sjukdomen? Tänk om jag ska dö? Okej, dö ska jag nog inte. Men.. hjälp. Usch. Jag vill inte. Jag hatar sjukhus. Men jag vill veta vad det är. HJÄLP

Cess, om du läser det här: jag kan inte träffa dig ikväll men det fattar du säkert. <3

Idag

Ska snart träffa Emmy. Sista gången innan hon åker till Thailand... Buäh. Jag kommer säkert börja gråta, jag är ju så mesig. Hatar att säga hejdå. Hon kommer hem nästa fredag, men endå. Jag träffar ju henne varje dag! Fan. Aja, jag hoppas hon får det jätteroligt!
Ikväll ska jag kanske till Kallhäll och träffa folk. Kommer bli roligt! Cess åker till Öland imorgon, snyft. Kommer sakna dig!

Skolfoto

Jag har inte fått min skolkatalog än, men några andra har fått det och Kristjana fotade hur jag såg ut och skickade till mig. Oi humbug... Varför blir jag aldrig bra på skolfoton? Jag har nog aldrig varit nöjd. Hm. Här är i alla fall bilden på hela klassen, jag längst upp trea från vänster... Cecilia ser jättesöt ut, längst ner trea från vänster
image17

<3

Undrar hur många gånger jag har sett den här, haha. Älskar honom! (+ Filip & Fredrik)


Nödvändigt inlägg tjoho!

Hungrig hungrig hungrig hungrig hungrig

Nu ska jag äta pizza... Mmm.

Snabbt besök i stan

Haha, vilken röra allt blev. Skulle ju till stan med Debbie idag. Vi skulle mötas på tåget som gick från Spånga 13.37 (haha 1337) men pga att min buss var 5 minuter försenad (#!"&%) så missade jag tåget. Och min mobil är som sagt trasig, så.. hm. Men jag väntade på nästa tåg, och gick runt vid centralen och kollade lite, men såg ingen Debbie, och åkte hem och ringde henne, men det gick inte att ringa till hennes mobil. Aja, nu är jag i alla fall hemma och ska sätta mig och plugga jättemycket. Puss på er!

The world is mine

image16

dagens låt

Var stolta över mig nu?!

Kollade mitt resultat på engelskaprovet jag hade för några veckor sen, fick 63/66, alltså MVG! Fast det var ett väldigt lätt prov. Men ändå! Nu är jag jätteglad.

Idag har jag inte gjort ett skit. Har försökt plugga men det gick åt helvete, gav upp efter 5 minuter. Sen gick jag hem till Emmy och kollade på en Beck-film, kommer inte ihåg vad den hette.. Något med Gud. Skitbra var den och det faktiskt den första Beck-filmen jag såg, pinsamt! Ska låna några av hennes filmer medan hon är i Thailand.

Aja, nu ska jag sova så jag hinner plugga lite (mycket) imorgon, för efter det ska jag till stan med Debbie och Cecilia och leta skor och lite annat! Sov gott!

Nya tröjan

Här är en bild på tröjan jag köpte igår. Gillar den väldigt mycket faktiskt! Hade egentligen tänkt köpa en vit, men den var väldigt genomskinlig så det fick bli den här, lika fin den! Och nu råkade mitt missfärgade och slitna hår komma med på bilden, ajaj (fast det är inte lika oranget i verkligheten som tur är!). Men det ska fixas så snart som möjligt, ska som sagt färga det brunt för att slippa utväxt och sånt skit.



Eyecandy

image13

Skärp er för f-n!

Jag tror jag skrev om det här i min förra blogg, men känner att jag behöver skriva det igen. Jag är så jävla trött på folk som kallar varandra för hora. Det är så fruktansvärt jävla fegt och omoget. Det tyder bara på att man inte kan komma med något bättre. Sen blir jag så jävla förbannad på de som kallar sig själva hora, typ emshoe, jenhoe eller liknande. Ni fattar. Det är så jävla onödigt. Vad är grejen med att kalla sig själv för det?

Hora är ett stötande slangord som används för att beteckna en prostituerad kvinna stod det när jag sökte någonstans. Så varför kalla varandra för det? För jag menar, hur många av de som blir kallade horor är prostituerade på riktigt? Precis. Det är inte många det.

Dessutom är det olagligt att kalla någon hora eftersom det anses som kränkande. Och det är det verkligen. Och pinsamt, för den som sa det. Pinsamt att inte ha något bättre att säga. Så snälla, utöka ordförråden innan ni skämmer ut er ännu mer.

Hallåååå? Var är ni?

Haha ursäkta förra inlägget. Jag är inte på så bra humör idag. Och jag har bloggtorka. Vet inte vad jag ska skriva. Min blogg känns ganska ovärd. Få läsare som dessutom är dåliga på att kommentera = inte speciellt uppmuntrande att blogga. Var fan är stödet nu då?

Arg

Sitter och försöker plugga matte. Det går inte. Jag kan inte tänka. Det är inte så att jag är distraherad av något, inte för tillfället i alla fall. Men det här är för svårt. Helt jävla omöjligt är det. Vad hände? Jag brukade ju vara jättebra på matte. Och nu har jag fått göra om en grej 3 gånger eftersom min lärare inte blev nöjd. "Jag vet att du kan bättre än såhär". NEJ DET KAN JAG INTE FÖR I HELVETE!!! Förlåt. Men allvarligt. Jag anstränger mig verkligen. Och allt jag får är "ett svagt g, men om du vill höja dig till g eller vg får du göra om det här över lovet". Och jag är tvungen, eftersom jag vill ha högre än G-. Men jag känner mig så pressad. Och inte blir det bättre av att mina föräldrar tjatar på mig varje dag, hela tiden, att jag måste plugga. Yada yada yada. Jag pluggade så in i helvete mycket bättre när de inte tjatade och pressade mig hela tiden. Jag kan inte plugga på beställning. Jag pluggar när jag vill. Take it or leave it, gillar ni det inte får ni ta till piskan.

Fast jag ska plugga mer. I alla fall försöka.

Goodbye

Det här lovet skulle bli skitkul och det skulle hända massa grejer. Festa, träffa folk, osv osv. Hur ska det gå till när alla åker bort? En åker imorgon, en på onsdag och två på torsdag. Buäh.

Idag träffade jag som sagt min före detta bästa kompis och det var jättetrevligt. Vi gick på en långpromenad och pratade jättelänge om allt möjligt. Supermysigt! Det är verkligen höst nu. Löven föll som regn och det knastrade jättemycket när man gick på dom torra löven. Jag hoppas att det blir vinter snart, och jul. Aja, sen gick jag hem en stund och kollade på reprisen av Desperate Housewives trots att jag redan sett det avsnittet. Sen var jag och shoppade ett tag medans mamma var på gymmet. Köpte en tröja och lite underkläder. Drack en islatte på Wayne's också. Mums. Nu ska jag duscha och plugga en liten stund, innan jag ska ut med Emmy.

Till David, Emmy, Cecilia och Olivia; jag kommer sakna er. Hoppas ni får det bra på alla ställen ni ska till!

Take me back

Nu har söta Julia fixat min design och jag är jättenöjd! Tack Julia.

Jag sitter och kollar på massa gamla bilder från i somras och jag saknar allting jättemycket. Peace & Love-festivalen, Öland, skärgården, åhh alltså... Det var faktiskt en väldigt bra sommar men jag hoppas nästa blir bättre. Då blir det massa festivaler och massa annat kul.
Kanske laddar upp bilderna här sen. Men nu ska jag duscha, fixa mig och gå till Malin.

Vad händer ikväll då för allihopa? Själv har jag ingen aning. Kanske letar upp en fest eller något. Underbart med höstlov alltså.

Sunday

Självklart glömde jag att ställa tillbaka klockan imorse. Skulle gå upp vid 9-10 för att kunna fixa mig i tid. Vaknade klockan 9, trodde jag. Fast klockan var ju 8.. Men jag kunde inte somna om så jag satte mig och kollade på OC. Mysigt. Idag ska jag träffa min före detta bästa vän som jag har glidit ifrån helt sjukt mycket. Vi har bara träffats två gånger det här året! Sheisse. Förut träffades vi varje dag. Fast det var när vi gick i samma skola, haha. Sen ska jag åka och shoppa. Massor...

Love Actually

Jag älskar Love Actually! Det är absolut min favoritfilm. Den är så jävla fin, ååååh alltså. Fast jag blir både glad och ledsen av den. Glad för att den är så fin och ledsen för att.. jag vet inte. För att jag inte har någon kanske? Haha usch vad patetiskt det låter. Här är i alla fall en scen från filmen, med världens bästa Hugh Grant.


Dagsplaner, typ

Usch vad det är jobbigt att vara sjuk. Det konstiga är att jag mår bra på dagarna bortsett från huvudvärken, men riktigt pissigt på kvällarna. Igår var jag så snurrig att jag knappt kunde gå och frös så jag skakade fast jag var så varm att jag rykte. Eller ja, nästan i alla fall. Buäh. Nu ska jag spela The Sims, hihi... Klockan 16 är det Austin Powers Goldmember, hahaha! Missa inte! Ikväll är det En prinsessas dagbok, haha, och Ett monster till svärmor, samtidigt. Hmm.. Tror faktiskt att Ett monster till svärmor är bättre.

Saturday morning

Godmorgon, hoppas alla har sovit gott! Idag är jag ganska glad förutom ett "litet" undantag som hindrar mitt humör från att vara på topp. Aja. Det löser sig kanske. Just nu underhåller jag mig med det här spelet på Åhléns hemsida. Haha. Det går typ ut på att man ska inreda ett vardagsrum så fint som möjligt på 3 minuter. Skitkul!

Vad händer idag då sweeties? Själv har jag ingen aning. Är nog alldeles för seg i kroppen för att orka göra något. Kanske gör dom där läxorna jag fick över lovet så jag har det klart. Ja. Det gör jag. Skitbra.

Time for changes

Cecilia har skrivit ett jättebra inlägg i sin blogg som stämmer in hur bra som helst på mig. Jag är så trött på det här. Vakna med dåligt humör, skynda sig till skolan, vara i skolan, prata prata prata, åka hem, sitta här, kolla på tv, och ner i sängen igen. Det är riktigt sällan något händer. Känner mig instängd på något sätt. Kan tänka mig att det är ungefär såhär det känns att vara hemmafru. Varje dag är exakt likadan. Det ska ändras. Helst nu direkt. Men jag har feber. Det finns alltid något hinder. Men som tur är har jag en veckas lov framför mig och då jävlar. Det ska bli fest, jag ska träffa nya människor och det här ska ändras. Det måste hända. Mina dagar är så onödiga och fyller ingen funktion alls i mitt liv, i världen, hos någon annan.

Så nu ska jag lägga mig i soffan med te, popcorn och massor av filmer och sova bort febern som jag haft av och till i en vecka. Ha en bra kväll allihopa.

(och förlåt Cecilia om du tycker att jag snodde ditt inlägg eller något, men jag behövde verkligen få ut det här)

Skärpning!

Usch vad ni är dåliga på att kommentera! Jag som brukar skriva frågor och sånt. Jag vet ju att ni läser, och ni skulle göra mig så glad om ni började kommentera!

Pissed off

Jag är fortfarande sur över att jag inte kan gå på Kaiser Chiefs-konserten den 10 november. Har tydligen någon övernattning med konfen då, suck. Hade ju blivit hur mysigt som helst, skitbra band och skitgulligt sällskap. Fan.

Här får ni iaf min favoritlåt med dem, "Ruby". Enjoy!


Housecat

Fastnat för house igen. Jag har dock bara några få låtar eftersom min dator kraschade för några veckor sen. Inte kul. Så, alla söta människor som läser min blogg, tipsa om bra housemusik. Då blir jag glad.

www.eleven.se

image11

Nya favorithemsidan, typ. Finns hur mycket som helst, typ smink, parfymer, hårprodukter osv. De har något parfymmärke som heter Libery of Fragrance eller liknande, som har hur mycket lukter som helst, vissa lite konstiga.. Fönsterrengörings medel eller Cannabis? Haha. Men det finns lite normalare lukter också. Och en flaska kostar bara 150 kr. Skitbra hemsida om man typ letar efter present till någon tjejkompis, eller till sig själv kanske..

Sick, suck.

Vad är det här? På kvällarna, nätterna och morgnarna mår jag hur pissigt som helst. Imorse vägrade jag nästan gå till skolan, men var tvungen eftersom jag skulle få nån betygsbedömning i svenska. Och en i matte, som jag inte fick. Men så fort jag klädde på mig och började fixa mig mådde jag hur bra som helst, hela dagen. Kom hem, pluggade med Kitty några timmar. Eller ja, vi pratade mest. För nån timme sen skjutsade jag och pappa hem henne, och på vägen hem började jag må skit. Fick samma feber och illamående som jag hade igårkväll och imorse. Det blir värre och värre. Men jag MÅSTE gå till skolan imorgon, har ett superviktigt prov som typ avgör hela mitt SO-betyg den här terminen.

Jag måste sova. Allt snurrar. Hoppas ni mår bättre än mig idag.

Yes!

Just nu är jag glad. Min mobil funkar nämligen inte, haha! Det är bra. För då får jag en ny. Har tjatat på mamma länge, men nu måste jag ju verkligen köpa en. Yes. Den här kommer det bli om jag inte ändrar mig i sista sekund, men det tror jag inte att jag kommer göra.

image10

Nu ska jag plugga matte, och klockan nio är det Grey's Anatomy. Har en Ben & Jerry's som väntar på mig i frysen. Puss på er!

Design

Ja, jag ska snart ändra designen. Är riktigt trött på den, förmodligen ni med. Men jag vet bara inte vad jag ska ha för design. Huvudet är tomt på idéer. Förslag? :)

Goodnight (day?)

Kom precis ut ur världens varmaste dusch. Ni anar inte hur skönt det var. Så nu sitter jag här i min sidenmorgonrock och hungrar ihjäl. Ska ta något att äta innan jag går och lägger mig.

Jag skulle vilja ha hjälp med en sak. Nu är det såhär att jag har världens torraste och slitnaste hår. Så alla som vet någon bra inpackning eller något tips för att få håret mjukt kan väl skriva det? Jättegulligt. Tack.

Men nu ska jag faktiskt sova. Så vi hörs ikväll. Puss!

Feber och mys

Skolan var seeeeeg idag igen. Hade feber, tror jag, och ville bara gå hem. Först satt jag och typ skakade för att det var så kallt! Herregud kan dom inte använda elementen i skolan? Sen efter lunchen blev jag varm. Jättevarm. Är det sant att man blir varm om man äter?

Hela jag ser ut som en katastrof idag. USCH! Vaknade en halvtimme innan jag skulle gå till bussen. Mitt hår är torrt, fett (ja, det är både torrt och fett) och lockigt, hann inte platta det imorse. Och jag har knappt något smink. Och en osminkad mig är ingen trevlig syn ska jag säga er.

Jag skulle ju åka till stan idag med mina bruds. Men jag orkade inte. Vill bara sova. Så det är vad jag ska göra. Först en lång lång lång varm dusch och tvätta håret noooooga. Sen laga någon mat, göra varm choklad och tända rökelser. Och lägga mig i en nybäddad säng.. Och lyssna på nya Mando Diao skivan som jag fick hem idag! Känns som det här kommer bli en bra kväll. Ska ringa mamma och be henne köpa Ben & Jerry's också. Mjau. Hur ska ni spendera eran kväll?

Jag <3 att klaga

Jag har ont. Överallt. Jag menar det verkligen! Musklerna i nacken och ryggen, magen, huvudet (!!!) och knäna. Och det är inte lite ont det gör. Fan! Jag vill vara hemma imorgon. Det går inte. Då sumpar jag mitt SO-betyg. Torsdag går inte heller. Och inte fredag. Så jag får väl vara hemma i helgen. Kul..

Eva Longoria

image9

Skulle nästan döda för att se ut som henne.

Shoes

image8

Imorgon ska jag till stan med mina sötnosar. Ska framför allt leta efter ett par skor! Är lite sugen på de här från Din Sko, 280 kr har jag för mig att de kostar. Aja, hittar jag inte dem så blir det något annat!

Konfirmation

Den här dagen har varit sjukt seg! Skolan kändes som typ 10 timmar. Var lite orolig att jag skulle ha migrän idag igen, hade det igår. Inte kul. Men jag slapp det faktiskt! Dock mådde jag inte så bra när jag kom hem. Ville bara ligga hemma och sova. Men jag var tvungen att åka till mitt första konfamöte, suck. Förstår inte varför jag gör det. Jag tror inte på gud och jag tror inte att jag kommer börja göra det heller. Äh. Alla säger att det är roligt. Och man får ju massa presenter också, hihi. Och min konfirmation är lite mindre än en månad innan min födelsedag, så det blir i stort sett två födelsedagar på en månad... Hehehe, sweet. Ska nog börja planera önskelistan redan nu...

Varning för gnäll!

Vad gör jag? Vad håller jag på med? Jag har valt fel, så jävla fel. Fyfan. Vad händer nu? Vad ska jag göra? Fanfanfanfanfan eat shit biatch.

E.

Fick nyss reda på att en av mina bästa vänner åker till Thailand nästa onsdag. Vad i..? Hur har jag kunnat missa det? Buäh. Fan. Jag klarar mig inte utan henne. Hon är liksom den som hjälper mig, med allt. Satan också. Hm. Nu ska jag i alla fall ut med henne. Bäst att inte slösa bort någon tid och umgås så mycket som möjligt med henne nu innan hon åker. Lyckos henne som kommer få äta thaimat i nio dagar. Fan, jag vill följa med.

Aj.

Idag har jag shoppat. Lite i alla fall. Köpte en kofta, lite underkläder och två halsband. Sweet. Det kunde lätt ha blivit mer om jag inte hade haft så ont i ryggen att jag knappt kunde stå upp. Tror det beror på min extremt dåliga hållning. Haha. Någon som vet hur man bättrar sin hållning? Korsett? Fast det orkar jag inte. Anyway, jag orkade inte shoppa längre så jag köpte en stor latte och åkte hem. Nu mår jag lite bättre. Jag har haft migrän nästan hela dagen. Och ja, jag älskar att klaga.

Design

Jag har blivit väldigt trött på min design nu. Men jag är sämst på sånt, så jag har ingen aning om hur jag ska göra en ny. Någon som har lust att hjälpa till? Och typ lära mig hur man gör?

Ingen vind kan blåsa omkull oss nu

Jättestressig dag. Har massor att göra. Och ändå sitter jag här och får inget gjort. Hm.. Jag måste plugga. Massor. Och städa mitt rum, och rensa min garderob. Och så ska jag baka en kladdkaka och göra iordning fika tills mamma kommer hem, haha. Är desperat efter en ny mobil så nu börjar operation fjäsk haha! Tycker faktiskt att jag förtjänar en ny mobil, har ju stått ut med den jag har sen i januari. Usch.

Nu är det bara 5 dagar kvar tills höstlovet börjar! Då blir det paaarty! Hela veckan. Och vi får hoppas att jag inte får någon hemläxa över lovet. Det vore ju för jävligt. Nu ska jag ha roligt. Veckan efter blir också party, fast med skola på dagarna. Det blir Timo Räisänen x2 och på lördagen ska jag förmodligen se Kaiser Chiefs med Dan. Kommer bli great.

Jude Law

Kollar på Alfie, första gången jag ser den men jag tror absolut att det kommer bli en av mina favoritfilmer. Sitter och dreglar efter Jude Law som har huvudrollen ju, mhh...

image7
Kolla bara på honom! Aaaah! Jag dör!

Update: Har sett färdig filmen nu. Sjukt bra! Men olyckligt slut.. Jag får alltid värsta ångesten om filmer inte slutar lyckligt. Usch, haha.

<3

Kille ~15 läser tidningen och pratar om en annons för en affär som säljer damkläder.
Killen (konfunderat): Vadå DAMP-lagg?!

Quizfarm

image6

Hittade asrolig hemsida! Bara att söka på typ vad som helst, tv-program eller något annat så finns det massa tester! Asroligt.
http://www.quizfarm.com

Hjälp mig

"kom ta med mig, kom ta med mig ut inatt
dit ingen känner mig och vet vem jag är och vad jag gjort förut
snälla låt mig byta liv för en natt"

Precis som min kära Lasse Lindh sjunger känner jag idag. Jag behöver komma ut och göra något roligt. Jag blir galen snart, jag har spenderat alldeles för mycket tid med att sitta hemma och deppa över Han med stort H. Ta ut mig. Snälla.

Söderlördag

Kom nyss hem från söder med Kristjana, det blev fika på string, kolla på kläder och snacka massor! Jag premiärdrack Sandy's vaniljlatte, Kristjana med. Asgott, verkligen. Mmh. Synd att det inte finns någon Sandy's i Spånga. Eller kanske tur? För då skulle alla mina pengar gå till det. Haha. Har i alla fall haft en väldigt mysig dag hittils!

Här är Kristjanas pluttlatte, typ världens minsta ju! Jag köpte en lite större. Hihi.


The world still loves you, Mr. Saturday

Godmorgon! Kolla vad tidigt jag är uppe idag! Sitter här med en stooor kopp kaffe och plattar håret. Jag gör nästan alltid det framför datorn, hmm.. Kanske därför det tar sån tid? Haha. Idag ska jag som sagt till söder med Kristjana, supermys! Fast jag har knappt några pengar.. Och mamma kommer inte hem förrän imorgon. Pappa är det inte ens någon ide att fråga, haha. Det är av honom jag har ärvt min snålhet. Nu ska jag fixa klart mig, åker om ungefär en timme. Vad ska ni göra idag?

Puss,
/loveisgone

Hårfärg?

Usch vilken hemsk utväxt jag har. Och min nuvarande hårfärg är inte heller mycket att hänga i julgranen. Försökte bli blond från jättejättemörkbrun färgning. Resultat: dyrt och misslyckat. Det är typ gult/brunt/orange. Låter inte så fint nej. Ibland undrar jag vad jag tänker med, blondin liksom? Jag tänkte bli kritvitblond men det skulle varit ett helvete med utväxten, för jag har ganska mörkt hår naturligt. Nästa gång jag går till frisören blir det färgning. Brun den här gången! Tänkte typ såhär, efter som det är ganska likt min naturliga hårfärg. Ganska. Det kommer i alla fall inte bli så jobbig utväxt på den. Vad tycker ni? Ska jag färga så? 

Nu ska jag platta färdigt håret, dricka upp mitt te och gå och lägga mig. Ska upp ganska tidigt imorgon. Godnatt!

Johnny Harper

image4

Ni vet Johnny i säsong 3 av OC, han som förstör det mellan Ryan och Marissa? Här är han, eller ja, skådespelaren. Ryan Donowho heter han och han är en av de snyggaste människorna jag någonsin har sett! Någon gång ska jag göra en lista över världens hetaste killar. Påminn mig om det, det kommer ta tid. Finns mycket att välja på. Men ah, tillbaka till Johnny nurå. En gång i tiden träffade jag en kille som var lik honom. Väldigt lik honom. Nästan som tvilling. Eller nja. Han gillade mig. Jag var intresserad av en annan. Nu har han tjej. Så går det om man inte tar chanser!

Kväll

Såg precis på film med pappa, "Min bästa väns bröllop". Den är så jävla fin och sorglig. Men jag hatar filmer som inte slutar lyckligt. Eller jo, den slutar väl lyckligt men.. på fel sätt. Den är ganska deprimerande haha. Men fin som sagt. Och jag älskar Julia Roberts!

Nu sitter jag här med en kopp te ochv lyssnar på Lasse Lindh, har som sagt inte lyssnat på något annat på ett dygn. Haha. Lite tävling med mig själv..? Igår hade jag bara 14 låtar. Nu har jag 40, tack vare David. Puss på honom va, han är gulligast. Förlåt att jag tjatar om Lasse Lindh förresten.

Lasse Lindh.

image3

Måste verkligen tipsa om Lasse Lindh. Han är verkligen en av Sveriges bästa artister och jag har inte lyssnat på något annat än honom sen igår kväll. Hans texter berör så in i helvete och... ja. Lyssna själva.
http://lasselindh.se

Wishlist

image2
Här är en del av min önskelista inför julen. Har spenderat hela eftermiddagen med att kolla på kläder och grejer på nätet. Älskar att nätshoppa! Ska kanska kolla på några av de här sakerna imorgon, för då ska jag till Söder och fika och fönstershoppa med Kristjana. Kommer bli great!

Pete Doherty

Gripen. 
Skriver en artikel om honom i svenskan, fyfan vad snygg han är. Mmh. Ge mig honom. Ska nog åka till England och hälsa på snart, hihi. Någon som vet vilken stad han bor i? ;)

Friday I'm in love

Sitter i skolan, har egentligen lunch fram tills kvart i 12, alla har dragit till konsum men jag orkar inte. Det är för kallt ute. Jobbar med svenska, är nästan klar med min tidning. Svenska är mitt favoritämne och jag SKA ha mvg den här terminen. Ligger på vg nu.

Snart är det helg och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Jag kommer antagligen ligga hemma och plugga och kolla på OC. Det är väl vad jag brukar göra när jag är ledig. Men jag vill hitta på något i helgen. Åka och shoppa. Behöver skor. Och kläder. Och pengar... Haha. Vad ska ni göra i helgen?

Kvällen

Ni anar inte hur jävla skönt det var att bada. Låg där nästan en timme och bara njöt att få ta det lungt. Ihh. Var så trött att jag nästan somnade. Haha. När jag gick upp ur badet satte jag mig och kollade på OC och åt Ben & Jerry's. Ovanligt? Onyttigt. Men det lär inte bli någon mer Ben & Jerry's för mig än på ett tag eftersom min favoritsmak är slut på konsum dit jag alltid går, den som är närmast alltså. Och ja, jag säger fortfarande konsum. Jag vet att dom bytte namn till coop för typ 10 år sen. Det skiter jag i, jag tänker inte säga coop, det är ju Marissa Cooper. Haha.

Nu har jag precis proppat min iPod full med massa Lasse Lindh och ska gå och lägga mig. Har börjat lyssna på musik när jag somnar, det är helt underbart att vakna mitt i natten av att iPoden fortfarande är på och att någon sjunger för mig, inatt var det Lars Winnerbäck och nu blir det Lasse Lindh. Godnatt!

Stressad

Jag är helt sönderstressad, skolan tar verkligen på mina krafter och jag är helt slut. Har varit väldigt länge. Snart, när jag har ätit, så ska jag göra värsta skumbadet med kokhett vatten och tända massa ljus... Åh, fyfan vad mysigt det kommer bli. Efter det ska jag plugga.. Nej juste! Jag tog ju inte med mig nåt plugg hem idag. Hihi. En ledig kväll, äntligen.

Bäst av allt: mamma kom precis hem med en Ben & Jerry's till mig... Det blir min femte sen tisdagen förra veckan, haha!

Today

Har faktiskt haft en väldigt bra dag hitills. Hade hemkunskap första timmen, vi gjorde hamburgare. Dom blev faktiskt helt okej. Det var äckligt att ta i köttfärsen. Trots att jag inte är vegetarian längre är jag nog lite äcklad av kött. Anyway, sen pluggade jag lite svenska och sen åkte jag och Kitty som sagt till idrotten. Vi har fortfarande idrott utomhus, wtf?! Ni anar inte hur kallt det är. Brrrr. Jag har aldrig gillat idrott. Tycker det är onödigt. Det var rätt tråkigt idag, en timme kändes som 2. Aja, åkte tillbaka till skolan och pluggade SO. Fick förresten VG på nåt prov/läxförhör jag hade gjort, grattis till mig!


In school

Hejhej! Sitter i skolan och har precis haft hemkunskap. Hela jag luktar mat. Uhh. Vi gjorde hamburgare, det var helt okej, men jag mår illa av att jag fortfarande luktar. Snart ska jag och Kristjana åka till idrotten, hoppas det blir kul. Och inte kallt. Höll på att frysa ihjäl när jag skulle till skolan imorse, särskilt om händerna... Usch.

Jag längtar till skolan är slut, för jag är astrött har jättejättejätteont i huvudet. Ska sova direkt när jag kommer hem. Det blev inte mycket sömn inatt. Bråkade med en viss person igårkväll, det var ganska jobbigt. Inget större bråk men endå. Jag nämnde det i något inlägg igår, att jag inte klarar av när någon är arg på mig. Först blir jag också arg, sen blir jag bara ledsen och säger förlåt. Då är det oftast för sent eftersom jag har skällt ut personen som blev arg på mig först. Hm. Agressionsproblem? Jag tror faktiskt att jag har det. Inte på grund av det här, men helt ärligt så tror jag att jag har det. Usch.

Get Lucky

Otur otur otur. Varje dag, hela tiden. Jag kunde inte komma på vad det var. Jag hade ju inte gjort något? Jag har ju varit jättesnäll. Då kom jag på det. Jag krossade en spegel för några månader sen... Hm. Jag brukar egentligen inte tro på sånt, men med tanke på den ständiga oturen jag har haft den senaste tiden kanske jag borde börja göra det.

"Music is my hot hot sex"

Jag är väldigt väldigt konsertsugen. Är så sugen på att se nåt jättejättebra band och bara sjunga och dansa! Hm. Har inte varit på någon spelning på hur länge som helst. Skulle gått på Laakso, Those Dancing Days och Bring Me The Fucking Riot, Man idag, men hittade ingen som hade varken pengar eller tid för att kunna gå. Konserten började nu, för några minuter sen. Fan. Jag hade verkligen sett fram emot det, jag har velat se Laakso hur länge som helst. Aja. Nästa konsert jag ska gå på blir Timo Räisänen i november i alla fall, det längtar jag till!

X & Y

En sak jag verkligen har svårt för är när någon är arg på mig, och skäller på mig. Jag hatar det. Okej, det kanske inte finns någon som gillar det, men jag klarar verkligen inte av det. Idag blev en väldigt oväntad person arg på mig. Egentligen förstår jag inte varför.. Eller jo, jag vet vad det är jag har sagt som gjorde honom arg men jag förstår inte varför han blev så arg på mig. Menmen, jag har aldrig riktigt förstått mig på hur män tänker. Tror inte jag kommer göra det heller, någonsin. "We're from different worlds", helt enkelt.

Food

Idag var jag inte hungrig på hela dagen. Jag äter bara när jag är hungrig, och när jag väl är riktigt hungrig så är det bråttom, för då är det nästan så att jag svimmar. Plus att mitt humör sjunker helt sjukt mycket... När jag kom hem och skulle äta fanns det typ ingenting att äta. Brödet var slut och jag orkade inte laga mat. Blev sjukt sur. Slutade med att jag drack en kopp te istället. Alltså: ingen mat på hela dagen hittils. Hm. Kanske inte så konstigt att jag har ont i huvudet, är skitsur och mår illa? Nu blir det mat! Hihi.

Syskonkärlek

Kollade igenom min garderob lite och hittade en jättefin svart, lång kofta som jag aldrig sett förut. Måste varit någon av mina systrar som lämnat över den någon gång. Jag älskar mina systrar, särskilt när de ger mig kläder... Hehe. De brukar nämligen komma hit och ge mig massa kassar med kläder som de inte använder. Uppskattas väldigt mycket ;)

Snyftsnyft

Oj vad snabbt tiden går... När jag kom hem kollade jag på 3 avsnitt av OC på raken, var verkligen jättetrött och orkade inte resa mig ur soffan. Nu har jag bara ett avsnitt kvar på säsong 2. Har sett det förut, för länge sen, men vågar knappt kolla eftersom jag inte vill att den ska ta slut eftersom 2an är min favoritsäsong.. Haha, snyft. Jag börjar gråta så lätt när jag ser tv-serier, framförallt OC! Kommer ihåg att det sista avsnittet på andra säsongen var det första avsnittet någonsin jag såg av OC, och det kom faktiskt lite tårar, trots att jag aldrig hade sett det förut. Hm. Men det avsnittet är faktiskt otroligt sorgligt...

Nu blir det dusch och plugg, och om en timme sitter jag i soffan och kollar på DH med mina två bästa kompisar, Ben och Jerry.. haha.

Tjillevippen!


Cash

Jag är fortfarande ganska desperat efter pengar, och fortfarande arg på att åldersgränsen är 15 på att få jobba. Men! Idag kom jag på hur jag ska kunna tjäna cash, eller ja, lite i alla fall. Tänkte jag skulle hjälpa min kära mor hemma litegrann varje dag, och få betalt för det, typ diska och tvätta osv. Det gick hon med på, att betala mig alltså. För det är ju ändå på tiden att jag lär mig hur man gör. Hur skulle det gå sen när jag flyttar hemifrån om några år om jag inte kan sätta på en tvättmaskin? Köpa nya kläder så fort något blir smutsigt? Fast det låter ju faktiskt ganska lockande...

Höstplaner, typ

Förlåt, jag är sämst på att uppdatera! Vet att jag tappar besökare, men det ska bättras direkt så sluta inte! Det har varit sjukt mycket med skolan idag, igår och förra veckan. Usch. Och imorgon blir det prov i engelska... Fast det gör inget, jag gillar faktiskt engelska! Jag tänker satsa jättemycket på att få bra betyg den här terminen, har hört att det är viktigt att få bra betyg första terminen i åttan, det är grundläggande eftersom det är första gången man får betyg. Tror jag. Det var det någon som sa i alla fall. Så jag tänker prioritera skolan ganska mycket nu. Men jag ska även anstränga mig mer i bloggen. Hm. Hur ska det gå då? Aja. Det löser sig säkert. Ni kommer få en bättre blogg av mig. Det lovar jag, tror jag.


It's time to make you sweat

Jag har alltid lärt mig att man ska ta vad man vill ha och impulshandla. Så det är vad jag har gjort de senaste månaderna. Det har inte alltid blivit så bra konsekvenser av det, och jag har gjort en hel del riktigt dumma saker, men jag har mycket roligare när jag lever såhär. Den senaste månaden har dock varit ganska annorlunda. Jag har suttit och väntat, på något som förmodligen aldrig kommer hända nu när jag tänker efter. Så jag har bestämt mig. Jag tänker inte vänta längre, nu jävlar blir det action.


Trey Atwood

image1

Mjau. Trey Atwood.. Så het! Jag vet dock inte vad skådespelaren heter, är det nån annan som vet det?

Nu ska jag kolla på OC. Istället för att plugga. Ibland är jag såååå stolt över mig själv. Not.

Puss & snusk!

Sunday morning breakup

Var och shoppade några timmar idag. Eller ja, "shoppade". Hittade faktiskt inget som var värt att köpa.. Eller jo, jag hittade en väldigt fin kofta på Whyred.. Men det kändes lite onödigt att lägga 400 kr på den, eftersom jag har en nästan exakt likadan. Hittade även en tröja från Koola Anna som var skitsnygg, billig också. Men när jag provade den var den typ 5 cm för kort i armarna... Inte bra. Dessutom har jag letat efter ett par nya skor. Hittade inte ett skit. Så allt jag köpte var en Cosmo. Hm.

Ikväll måste jag plugga till matteprovet imorgon. Fan, jag orkar inte. Jag vill inte. Har sån jävla ångest. Skolan går verkligen åt helvete, jag kan inte koncentrera mig alls längre. Någon som har nåt bra tips hur man ska göra för att kunna koncentrera sig? Jag har alltid haft svårt för det, men inte såhär mycket. Usch.

Jag har varit på dåligt humör hela veckan. Och jag är det fortfarande. Hm. Får väl hoppas för alla i min omgivnings skull att jag mår bättre och är lite gladare den här veckan.


Party like a rockstar

Men vad i helvete. Det blev ingen fest idag heller. Fan då! Är i stort behov av det. Nästa helg. Då jävlar.

Jag är sugen på kebab. Fan. Det var länge sen. En viss person har erbjudit sig att bjuda mig på kebab i hans hometown någon gång i veckan. Det kan nog bli jävligt mysigt. Men vi får se hur det blir med det.

Mr Saturday

Godmorgon. ÄNTLIGEN har jag fått sova ut, vilket jag har behövt de senaste 2 veckorna. Har inte kunnat sova mer än högst 6-7 timmar varje natt. Inatt sov jag 12 timmar! Känner mig jättestolt. Dock har jag slösat bort hela dagen. Inte bra.

Om en liten stund ska jag till min kära storesyster och vara barnvakt. Åt hennes barn alltså. Inte åt henne. Det vore lite stört. Kommer äta middag i stora staden idag. Då blir det libanesiskt. Jag älskar libanesisk mat, det är bland det bästa som finns. Delad första plats med thaimat och kebab.

Hung it up and dance with me

Har värsta skrivtorkan. Typ 500 känslor väntar på att bli utsläppta men jag får inte fram några ord?! Hm. Fast när de väl kommer fram kommer de inte komma fram här. Så det behöver ni inte vänta er. Men jag blir så j-vla frustrerad. Uhhhhh.

Kvällen var mys, var hos emmy och kollade på Freaky Friday, åt Ben & Jerry's och drack varm oboy. Supermysigt! Höll dock på att frysa ihjäl när jag skulle hem. Det är ju typ vinter nu! Förutom att det inte har kommit någon snö. Det enda bra med vintern är julen. Juste, önskelista var det ja. Bra att jag påminde mig själv. Eh. 

Jag borde sova nu, både för min egen och alla andras skull. Har gått omkring som en zombie hela veckan och knappt kunnat tänka nånting alls.

Weekend

Ni fattar inte hur glad jag är över att det är helg idag! Jag har aldrig varit så trött som jag varit den här veckan. Tyvärr syns det även på mig... Fyfan. Så imorgon blir det sovmorgon, länge länge länge. Sen ska jag nog åka till Barkarby och shoppa tror jag. Har jag tur blir det fest på kvällen också. Jag längtar. Har inte festat på hur länge som helst.

Vad ska ni göra i helgen?

En blatte tack

Från tjuvlyssnat.se:

McDonalds, Kristianstad
Tjej ~ 25 ställer sig och ska beställa av en kassörska ~20 med utländskt utseende.
Tjej ~ 20: Hej!
Tjej ~ 25: Hej, en McFlurry och en blatte tack! Eh, latte menar jag. Gud, latte. (Halvskriker) Latte menar jag!!
Hela kön tittar på dem medan tjejen i kassan lugnt knappar in beställningen och tjej ~25 betalar och snabbt går därifrån.

Hahaha, den där räddade min dag. Skrattade så jag grät.

Nu ska jag sova, tidigt för en gångs skull. Är ju helt slut.
Sov gott, puss på er.

Release me

Pluggandet går åt helvete, rent sagt. Säger man ens så? Rent sagt?

Jag borde börja träna. Eller borde och borde, jag måste börja träna. Jag har Sveriges sämsta kondition. Eller nja, riktigt så illa är det väl inte än. Blev lite sugen på att träna när min träningsnarkoman till kompis började snacka om nåt lyckorus man fick av att träna, nåt om endorfiner. Sedan sa han att han skulle bjuda mig på pizza. Hm. Dubbelmoral? Eller inte direkt, men nästan. Pizza och träning går väl inte jättebra ihop kanske.

Vad gör jag här egentligen?! Jag måste ju plugga skiten ur mig. SO-läxa tills imorgon. Plus läxförhör som jag inte kan någonting om. Och sen ska jag göra ett matteprov också, som tydligen ska vara jättesvårt. Jättekul, verkligen. På måndag blir det ett till matteprov. På onsdag är det engelskaprov, och veckan efter är det SO-prov.

Ibland önskar jag att jag inte gick i skolan.

Waste of time

Bästa med hösten: te. Dricker helt sjuka mängder varje dag! Fast snart har jag druckit upp allt vi har hemma = köpa nytt te! Yes. Tips på gott te? Gärna nåt ganska ovanligt, har testat det mesta tror jag. Skulle inte klara mig utan te, det är typ mer beroendeframkallande än kaffe. För mig i alla fall.

Nödvändigt inlägg. Jag som borde plugga så mycket.

Work it

Idag har jag gått ungefär 1,6 mil. Jag är så duktig. Men helt slut i kroppen! Vaknade av att jag frös. "Det är minusgrader ute" sa mamma innan hon gick. Tack mamma, du förbättrar mitt morgonhumör såååå mycket. Det var inte minusgrader. Men typ en plusgrad bara. Fixade mig och klädde på mig massa kläder. Påväg till skolan märker jag att mitt busskort är borta. Fan, då får jag gå hela vägen till skolan. Ungefär 1,5 km är det. Frös fan häcken av mig, klockan var typ 8 och det var svinkallt. Kom till skolan en minut innan vi skulle gå. Hade ju friluftsdag idag. Åkte till Danderyd och gick runt någon sjö, 1,4 mil. Kallt som fan! Men tiden går ganska snabbt när man pratar bort den. Kom hem, duschade och kollade på OC. Nu sitter jag här och dricker världens godaste te. Är helt slut i hela kroppen och känner vilken jävla träningsvärk jag kommer få. Fyfan.

Nu ska jag plugga SO. Kul? Inte precis.


Party like a rockstar

Imorse när jag vaknade trodde jag att det var fredag. Blev på otroligt dåligt humör när jag insåg att det bara var onsdag. Suck. Jag vill ha helg. Nu. Och jag vill ha fest. Nu. Det var ett tag sen. Flera veckor ju. Ska se till att hitta någon fest att gå till på fredag eller lördag.

Nu är det snart Grey's Anatomy. Yey! Då blir det mer te. Och mera Ben & Jerry's.

Puss!

Save your day

Har blivit helt besatt av housemusik och blev hur glad som helst när jag någonstans hittade en houseremixlåt eller vad man ska kalla det, som är 30 minuter lång. House är det bästa som finns när man ska plugga. Och det behöver jag verkligen just nu. Måste plugga om franska revolutionen. Det går åt helvete. Sitter här med en stor kopp te och fryser ihjäl. Te med mjölk. Har inte haft mjölk i te på flera år. Hällde i det för att jag inte har lust med att bränna tungan mer än vad jag gjort idag. Drack 3 koppar kaffe på en timme i skolan idag. Jag var trött. Det var gott. Om vi bortsett från den vidriga eftersmaken som satt kvar lite för länge. Usch.

Idag åkte jag och shoppade med mina 2 äldsta kompisar. Den ena har jag känt i 10 år, den andra i 8 år. Helt sjukt vad länge man kan vara vänner utan att tröttna. Jag har alltid lika roligt med dem. Köpte inte så mycket. En t-shirt och lite smink bara. Har faktiskt börjat lära mig att spara mina pengar nu. Det är jag väldigt stolt över.

Oh can we fuck forever?

Gick till konsum med Emmy och Elin och köpte Ben & Jerry's och Vecko Revyn. Glassen var det godaste jag har ätit på flera månader. Köpte såklart Cookie Dough. Mmmh. Åt den när jag kollade på Desperate Housewives. Så jävla bra. Ska nog önska mig någon av säsongerna på dvd i julklapp.

Såg precis några bilder på viss person. Hans långa mörka hår och hans allvarliga, sexiga blick får mig bara att vilja gå i bitar. Jag har aldrig ångrat något såhär mycket.

Say it right

Den här dagen har varit... Jag vet inte. Suddig? Har varit snurrig i huvet hela dagen. Gick hem vid 13. Pallade inte vara i skolan, mådde illa. Nu mår jag bra.

Ikväll ska jag göra plugga skiten ur mig innan Desperate Housewives. Men först, platta håret och gå och köpa Ben and Jerry's. Puss!

Sleep tight

Nu ska jag göra det jag har längtat efter sen jag vaknade; sova.
Sov sött, vakna blött.

Mysig kväll

Mjau. Skulle gå ner till macken och köpa latte med Emmy, och han i kassan bjöd mig på kaffet. Fast han bjöd inte Emmy. Hihi. Alltså, det är såna här småsaker som man blir så jävla glad av. Ih. Den där killen gjorde min dag. Puss.


Rich bitch. Eller?

Jag vill ha pengar! NU! Det suger verkligen att man inte får jobba förrän man är 15. Jag har alltså... Hm. 8 månader kvar. Behöver lite extra pengar. I nuläget är jag så desperat att jag skulle nästan kunna jobba natt trots skola för att bli rik. Illa, väldigt illa.

Julafton?

Nu är det jul! Eller ja, snart i alla fall. Det är bara 2,5 månader kvar. Inte mycket alls ju! Är man smart som jag så kommer man på en önskelista redan nu och mailar den till hela släkten så de vet vad de ska spara pengarna till. Då hinner man ju också fjäska lite. Ibland är jag bara så smart!

Never be afraid again

Jag är så jävla såld på Christian Walz just nu. Han sjunger som en gud. Och ser ut som en också, hihi. Mums. Slänger in en video här så ni också får dregla lite.


Junk food

Vad är det här? Snälla, kan någon säga vad grejen med snabbmat är? Jag kan inte sluta äta det. Jag har ätit pizza flera dagar i rad nu. Det är helt sjukt. Jag vet att ni säger typ åååh du behöver inte tänka på vad du äter, men jo det behöver jag! Igår fick jag ju knappt på mig ett par jeans som jag inte har använt på ett tag. Blä. Nu ska jag gå och äta fullkornsbröd och dricka grönt te och göra massa nyttiga saker. Eller... nja. Kanske inte.


It's not the first time I hurt you, but it's the last time

Nu sitter jag i skolan och har precis överlevt en jobbig svenska-lektion. Själva lektionen var det väl inget större fel på, men jag blev så irriterad på en viss person. Alla som går i min skola vet nog vem det är. Haha. Skulle nästan göra vad som helst för att få vara ledig typ en vecka. Eller några dagar. Fast snart är det ju höstlov i alla fall.. Typ 3 veckor kvar. Satan vad skönt. Ska spara massa pengar och åka nånstans och shoppa jättejättemycket då. Hihi. Ikväll när jag kommer hem ska jag nätshoppa massor, tror jag. Funderar på att köpa en ny mobil... I så fall blir det nog den där Motorola razr v3, eller vad den nu heter. Ni vet den där jättetunna Motorolan som typ alla har i Djävulen bär Prada? Den i svart. Mjau. Ska också kolla lite kläder på favorithemsidorna topshop.com, asos.com (tips!!! skitsnygga kläder och nytt nästan hela tiden), zoovillage.com och ginatricot.se.

Nu ska jag skriva färdigt en intervju i engelska, annars kommer jag nog aldrig få gå härifrån.

Vi hörs ikväll,

Over my head

Söndagsångest. Orkar inte med skolan längre! Har nog aldrig varit lika skoltrött som jag är för tillfället. Men det finns inget att göra åt, bara kämpa på. Hah. Det där lät nog lite fjolligt.

Fan, jag som hade hoppats på att hinna skriva ett ganska långt inlägg nu. Det hinner jag inte, för jag är extremt trött. Så nu ska jag platta färdigt håret, dricka upp mitt lapsang-te och lägga mig och läsa gossip girl. Nån som har läst dom böckerna? Sjukt bra är dom.

Puss och godnatt,

Love is gone

Fattar inte varför jag gillar att byta namn osv. Har bytt msn typ 5 gånger utan anledning, och jag har säkert haft 5 olika bloggar också. Men den här gången bytte jag blogg eftersom den gamla bloggens namn var omöjligt att komma ihåg, till och med för mig. Sen hade jag ju en blogg innan den också, som det blev nåt problem med så att det inte gick att logga in på den längre, fan vad jag saknar den. Det var typ världens bästa namn på den. Men nu kommer jag nog ha kvar den här ett långt tag i alla fall!

(och ja, den är döpt efter Love is gone - David Guetta)

RSS 2.0