Your words made me whole again

Kom precis hem efter att ha ridit. En häst, för en gångs skull. Nu är ni förvånade va? Hehe. Skämt åsido. Jag red och det gick bra. Trots att hästen var lite olydig och ville kasta av mig.

Igår kväll gjorde jag lite yoga-övningar, lyssnade på mysmusik och drack indiskt te. Underbart och jag blev jättetrött, somnade runt 22. Jag sov nio timmar inatt. Still can't believe it. Sover alltid för lite.

Jag luktar häst. Här behövs en dusch. Sen kör jag på samma grej som igår. Smell you later

Lat

Sitter och pluggar skiten ur mig. Har ett viktigt läxförhör imorgon och har knappt pluggat alls. Jag är så duktig. Mm. Jag orkar inte. Vet att jag måste, men orkar inte. Nu blir det värmeljus, mysig musik och yoga. Puss på er.

Tjockis

Sedan jag kom hem för tre timmar sen har jag ätit en Ben & Jerry's, en chokladkaka och middag.

Undrar varför jag har ont i magen? :(

If I don't live today, then I might be here tomorrow

Vaknade för en timme sen av att Sture Allén sjöng för mig genom mobilen. Svenska Akademien är inte direkt det bästa bandet att vakna till. Slängde mobilen på golvet, lade kudden över huvudet och somnade om. Idag var ingen hemma, jag kunde sova hur länge som helst. Trodde jag. När jag precis har somnat ringer hemtelefonen. Mamma hade varit smart nog att placera den långt bort åt helvete, nämligen vid dörren i mitt rum. Jag hade kunnat somna om, om den inte hade låtit så jävligt. Vi har två stycken, den ena låter okej och den andra inte. Den låter ungefär "riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing" och slutar inte förrän man svarar. Inte kul.
"mmhmghkg"
"Godmorgon gumman! Skulle bara kolla att du var vaken. Är du uppe?"
"mmmhhhh"
"Vad bra! Gå upp och ät nu! Puss puss!"
"khlmmkm"

Kanske var lika bra att jag går upp, nu är jag jättepigg och glad. Har på mig en ny och fin tröja. Hittade även mina älsklingsjeans som har varit borta en evighet.

Nu ska jag gå på jakt efter ett par strumpor och min sminkväska, sedan ska jag ut i regnet och gå till skolan. Det här kommer bli en bra dag.

Sleepy

Pluggandet är färdigt, håret är plattat och iPodens musik är utbytt. Nu ska jag koka en kopp grönt te och lägga mig i sängen och läsa en bok jag fortfarande tycker är för läskig för mig (men som jag inte kan sluta läsa), Hanteringen av odöda av John Ajvide Lindqvist.

image73
läs läs läs läs läs läs läs


Godnatt!

Man ska inte kasta pil i radhus

Alltid är det någon jävel som försöker. Fuck you, knulla dig, osv. You can't bring me down. Försöka går ju.

Vet inte vad som hände. Något hände. Jag kan inte andas. Eller jo, självklart går det ju eftersom jag nu sitter här och är vid medvetande. Men jag kan knappt andas. Menar inget dramatiskt som typ "oh I can't breathe without you my löööööv". Nej. Det gör ont i halsen. I lungorna. Fan. Jag är rädd. Lite i alla fall.

Idag har jag pluggat arslet av mig och nu känns det ungefär som jag är klar med hela min skolgång och att jag aldrig behöver göra något mer ungefär. Icke. 4,5 år kvar. YEEEEEEEEEEEEEEY. No. Inte direkt. Ibland är det kul i skolan, inte idag. Och det kommer definitivt inte bli imorgon efter som jag måste fokusera på matte den här veckan och nästa vecka. Bite me. Jag kan inte räkna matte. 10 x 10 är väl höjden av vad jag kan räkna ut. Eller nja. Men nästan. Jag är inte duktig. Men på något sätt har jag lyckats skaffa mig ett VG i matte. Undrar hur. Någon måste gilla mig.

På rosa moln?

Idag har jag varit på skitbra humör. Jag har skuttat, dansat, sjungit, pluggat (kan inte göra det lika bra om jag är arg), skrattat, jag har till och med svarat på alla meningslösa gb:n på playahead och bilddagboken. Inget kan ta ner mig på jorden nu. Jag vet inte vad det är som gör mig såhär, men jag vet att ni älskar det. Det gör jag med.

Ge mig kaffe

Stressad, stressad, stressad. Hela dagen. En snabb runda med plattången, sen ska jag ut och flänga igen. Bland annat för att hämta Håkan Hellström biljetterna!!

Festival-ångest

  Peace & Love presenterar de senast bokade akterna:

1. Håkan Hellström
2. Mando Diao
3. The Hellacopters
4. Cansei De Ser Sexy (BRA)
5. The Wombats (UK)
6. Adam Tensta
7. Billie The Vision And The Dancers
8. Andi Almqvist
9. Britta Persson
10. Johnossi
11. Pascal
12. Neverstore

Jag kommer seriöst DÖ. Jag planerar att åka på Emmaboda och Way out west, funderar även på Where the action is och Siesta. Och nu detta. Peace and love släpper lite sådär megabra band. Fan.. Blir det Peace and Love tredje året i rad? Hm. Kommer bli tvungen att jobba dygnet runt under sommaren om jag ska ha råd med allt..


är det vår snart? är det sommar snart?

Den senaste veckan har jag köpt så mycket nya kläder att det känns som att jag har bunkrat upp mig för hela våren. Färgglada koftor, mönstrade t-shirt, kjolar och glittriga leggings speglar min insida väldigt mycket just nu. jag är glad som aldrig förr


peacock

image72

Här sitter jag och min finfina påfågel-tekopp och pluggar. Jag älskar den här koppen, det ryms nästan en liter i den. Den håller varmt som fan också så den räcker jättelänge! Gillar den mucho mucho. Har två lika stora, med andra mönster. Hatar att indiska inte säljer dem längre..

Busy

Måste bara säga att Amy Winehouse är bästa pluggmusiken.


Waiting

Är lite smått rastlös. Om en halvtimme ska jag åka och hämta mitt paket, he-he. Har inget att göra fram tills dess. Eller jo, egentligen ska jag skriva en uppsats tills imorgon på en sida som jag inte har börjat med, men det löser sig. Inte. Nu läser jag den där nya tidningen Sofis Mode. Den är inte så bra. Nu ska jag dricka en massa grönt te, eftersom det är så nyttigt. Vad är det bra för egentligen? Har aldrig orkat ta reda på det.

BRA måndag!

Har haft en bra dag hittils. Var på Norra Real med skolan, de hade ordnat massa saker till minne av förintelsen. Lyssnade på en kille som hade varit i Polen och besökt Auswitch (stavning..?) och en massa andra förtintelseläger/fängelser. Han visade en massa bilder därifrån och det var verkligen jättehemskt. Han hade släkt som var där. Fyfan. Jag kan inte ens tänka mig hur det var där. Dom hade massa gaskammare som dom tryckte in massa folk i och gasade ihjäl dem. Det var jättehemskt att lyssna på det där, men det var väldigt intressant också.

Efter allt det där åt jag på McDonalds med David, Linnea och Julia. Vi satt där i typ en timme och det var mysmys! David hade klippt sig och det var jättesött.

Kom hem och såg att mina beställningar från H&M-katalogen har kommit, yey! Ska snart åka och hämta paketet. Kanske kom jag ihåg att beställa ett par skor. Yeyeyeyeyey. Fast det är iofs ballerinaskor... Hm.
Är det sommar snart?!

Messed up

Om jag sitter någonstans i mer än en timme blir det en stor jävla röra. Jag har suttit här och pluggat här en tag nu, och skrivbordet är redan fullt av nerklottrade papper, massa halvdruckna koppar med kallt kaffe, pennor, kläder, böcker, telefoner, prislappar, tallrikar, you name it! Men jag trivs när det är rörigt, så har det alltid varit.

Zookeeper

image70

Mitt liv har fått en ny mening

Happy

Ser ut som poparen_1 när jag sitter här med stuprörsjeans, blommig t-shirt, lila kofta, snedlugg och vit mössa. Men jag gillar det. Idag är det vår

Planer

Jag funderar på att göra en ny blogg. Igen. Bara för namnets skull. Denna är döpt efter en låt som jag numera hatar. Det kanske var lite att ta i. Men jag ogillar den mycket. Och med tanke på att jag har ganska få läsare lär det bli ganska lätt att byta blogg. Igen. Åh.. Men det känns inte speciellt bra att bli påmind om denna djävulska låt varje dag. Den kommer förmodligen heta lovesick. Om jag inte kommer på något annat, jag kom på något jättefint förut, som till och med var ledigt, men ni vet ju hur mitt minne är.. Kanske blir det något enkelt som jush.blogg.se, det är också ledigt och förmodligen lättast att komma ihåg eftersom jag heter det överallt.

Coffeetime

Sitter här med en stor kopp kaffe. Slutade dricka det ett tag eftersom jag inte mådde bra av koffein, men nu har jag kommit fram till att jag mår ännu sämre utan! Mmmmhh, det är goooott.. *suktas*
image69

Inredning

Har fastnat helt för bohemstilen, både när det gäller kläder och inredning. Jag håller på att renovera mitt sovrum just nu och det kommer bli hur fint som helst med indiska och bohemiska saker. Mycket buddha, ljus, rött, guld, lila, tyger, kuddar och sånt fint. Har kollat ut lite tapeter som kanske ska köpas i veckan.

image68

Bild: Bohem

Revolution

image67
I sommar ska jag gå i stan en dag och fota all streetart jag ser. Jag gillar det som fan, har blivit stort intresse. Ska köpa boken Streetart Stockholm någon gång när jag får pengar, hehe. Har redan dreglat på den lite. Den är så fin, så fin..

23.31

När jag kommer hem från att ha umgåtts med Olivia och Yezdan ett tag får jag en chock. Mamma har städat mitt rum. Både sovrummet och badrummet. Inte nog med att hon har plockat upp alla miljontals saker, hon har även bytt lakan och handdukar också. Min mamma är bäst. Jag lovar.

Jag är trött som helvetet. Men jag vill inte sova alls, trots att jag behöver. Jag vill bara ut. Ut ut ut. Jag vill att det ska vara sommar NU! Jag vill ha ljusa varma sommarnätter, picknickar på dagarna, bada, sol, jag vill vara solbränd, jag vill ha solblekt hår, jag vill åka på festival. Hejdå, nu ska jag bygga en tidsmaskin

16.47

Sitter och fixar mig och lyssnar på Säkert!, hon är ganska bra. Lite senare ska jag till Olivia och spendera kvällen med henne och förmodligen lite annat folk, kommer bli myselimys. Snart ska jag duscha och slänga på mig min ursnygga skjorta som inhandlades igår, kan vara ett av mina bästa köp någonsin.

Jag har funderat på att börja ladda upp mer bilder och sånt i min blogg. Vet inte om jag har ork bara. Men det känns lite roligare än massa meningslösa inlägg som ramlar in här hela tiden. Men snart kommer nog ett inlägg om miljöförstöring, woho! Ska även knåpa ihop några rader om Rockbjörnengalan som jag var på i torsdags. Håll utkik.

Smell you later

Snabbshopping

Nu har jag precis kommit hem från en shoppingrunda där jag lyckades handla för 800 kr på sisådär en halvtimma. Mycket snygga saker inhandlades: en stor rutig skjorta, två koftor, en t-shirt och en blå silkig t-shirt som det var superdupermuperkuperrea på. Det var nämligen en tröja som jag hade kollat på hur länge som helst, men som min just nu ganska tunna plånbok inte hade lust att betala. Vad händer? Jooo, den kostar nästan ingenting alls. Jag har också tur ibland!


Skills

Elin har en tävling i sin blogg där man kan vinna en tavla som hon har gjort. Tycker att alla borde kolla i hennes blogg lite! Hon är så jävla duktig. Önskar att jag också hade någon talang.

Själv vill jag ha den här bilden. Gosh. Så jävla fin. Skulle passa perfekt på min vägg...

<3

Jag har världens bästa mamma. Idag kom hon hem med ett schampo, ett balsam, en inpackning (eftersom typ alla mina hårprodukter är slut) och en 200 gram chokladkaka. Nu står hon i köket och lagar skitgod mat. Ska nog pussa på henne lite till. Mamma är bäst.

Design

Hahaha, alltså, ursäkta designen! Var trött på den vita tråkiga och har inte ork att göra en fin, så det här får vara min tillfälliga.

Svårt beslut?

Igår köpte jag kuvertväskan som jag har tjatat om i evigheter. Både i bloggen och i verkligheten. Jag har varit så sjukt sugen att jag nästan har dreglat sönder mig varje gång jag har varit inne i den affären. Igår slog jag som sagt till och köpte den. Men samma sekund som jag gick ut ur affären så ville jag inte ha den längre. Bestämde mig för att sova på saken och gå tillbaka med den dagen efter om jag fortfarande ångrade mig. Det gör jag. Men jag förstår inte hur jag kunde ändra mig, jag har velat ha den i flera veckor. Antar att den kanske bara är något man vill titta på och inte ha.

Revenge

Idag har jag varit mycket arg på en människa som egentligen är ganska viktig för mig. Men trots det har jag inte varit ledsen, bara kokande arg. Ungefär så illa att jag vill hugga sönder bänken (som vi kysstes på första gången..) med en motorsåg, bränna ner ditt hus och förgifta din favoritresturang. Men så långt går inte ens jag..

Why?

Ang. Designers Against Aids:
Kostar inte så mycket, ungefär som H&M's vanliga tröjor och linnen. Står på hemsidan!

Nu sitter jag i skolan och fick nyss världens chock. Kanske lite sent men.. Heath Ledger hittades död i sin säng!? Seriöst. Han är död. Hjälp mig. Fan. Han var nog min favoritskådis. Snygg som helvettet var han också. Fan. Jag är i chocktillstånd!

mischa

image65

s e r i ö s t
så jävulskt snygg

today's

Dagens humör: glad!
Dagens borde: plugga
Dagens frisyr: utsläppt, och typ.. vilt? det ville inte lyda mig
Dagens klädsel: jeans, 2 vita t-shirtar, grå kofta. hehe lät ju inte så kul
Dagens planer: shoppa, film med emmy
Dagens materiella vill ha: skor, väskor och pengar till min frisör
Dagens längtan: sommaren
Dagens fundering: *pip*
Dagens beroende: kanel-te
Dagens tråkigaste: var på riksdagen med skolan
Dagens personer: cecilia, linnea, emmy, mamma!
Dagens tidning: senaste cosmo
Dagens låt: some unholy war - amy winehouse

Designers Against Aids

Nu säljer H&M plagg som är designade av diverse kändisar. 25% av intäkterna går till att hjälpa till att förebygga AIDS-spridningen i världen. Några av de som har designat är Justice, Rihanna och Timbaland. Kläderna är inte bara förjävligt snygga, utan man gör ju faktiskt nytta genom att köpa kläderna. Tänker absolut köpa några av plaggen.

image62                          image63               image64
Nina Persson/The Cardigans           Rufus Wainwright             Timbaland

Tycker absolut att Timbalands tröja är finast och slår kanske till på den redan idag.


-

Imorgon ska jag gå upp svintidigt och gå hemifrån svintidigt (7.30)
Jag är trött, har pms och borde plugga.
d r ä p  m i g

Ursäkta bristen på inlägg förresten. Det kommer..


sugen

Har ett sånt jävla sug efter att gå på konsert nu. Och inte vilken som helst. Förutom Timo Räisänen så vill jag se nåt ascoolt band. Som typ:
- justice
- depeche mode
- daft punk (!!)

Gärna The Beatles också. hehe.


:D:D

Fick nyss världens härligaste lyckorus, som en jävla drog <3
Och jag är fortfarande så glad glad glad glad.
För HÅKAN ska till Way out west! Och det ska jag också. För jag måste dit!!
Och snart ska jag boka Emmaboda, kommer bli underbart det med :*


Jag älskar mitt liv just nu. Blir glad för minsta lilla och kan leva på det jättelänge, svävar på moln nästan hela tiden. Det har pågått hela 2008, jag älskar det

17.55

Världens bästa Olivia och jag åkte till café string efter skolan. Mysigt som satan var det, och vi delade på en vegan-macka! Den var goood. Drack pepparmintste också, för er som undrar. Satt och pratade ett tag och tiden gick jättesnabbt. Åkte hem med världens huvudvärk och hamnade här...

Idag åkte vi skridskor med skolan och jag på isen var ett levande skämt. Nej men jag var faktiskt rätt duktig, ramlade inte en enda gång! Trots att Cess puttade mig och höll på :<

Nu är det Simpsons, puss!

Trött

Sitter här med en stor kopp kamomill-te som verkar fungera som något jävla sömnmedel för mig. Tur det, med tanke på mina hemska sömnproblem. Har problem både med att somna och att vakna. Men mest att vakna. Inte ens min väckarklocka väcker mig längre. Så varje morgon hänger det på att jag ska hinna bli klar på en halvtimme. Bruka väl gå sådär.

Imorgon är det skridskor med skolan och alla kommer få sig ett skratt när de ser mig på isen. Om inte min hjärna har utvecklat någonslags bra balans nu! För det har jag aldrig haft i hela mitt liv. Jag har ramlat när jag har stått stilla. Och då menar jag inte på isen.

För övrigt tänker jag komma på ett sätt att få Lily Allens utseende telepaterat till mig och ge henne tillbaka mitt eget.
image61

Zeigeist

image60

Så jävla underskattat band.
http://myspace.com/thezeigeist

Onsdag

Efter världens längsta dag i skolan satte jag mig på tunnelbanan trots migrän och andra hemskheter. Dö. Tog i alla fall en snabb runda på Götgatan och hittade bästa presenten till Malin. Köpte en fin tröja och lite armband till mig själv också. Hehe. När man väl har pengar är det väl synd att låta bli? Provade även x antal plagg på Bikbok där inget passade.

Åt för övrigt årets första semla i år! Gott som satan.
image59
Ge mig en till, ja tack.

Tisdag

paper planes - m.i.a

Läser mina fina vänners bloggar och får ångest, jag vill ju också kunna skriva bra. Jag kan ju inte! Fan. Jag känner mig som ett litet barn som inte kan cykla. Ungefär.

Om 20 minuter börjar Ugly Betty som jag egentligen tycker är ganska dåligt. Tror att jag bara kollar på det för att det är så töntigt att det blir lite roligt. Ska göra lite härligt te med indiska kryddor och äta morotskakan som blev över från i helgas när pappa fyllde år. Mums. Och jag som skulle ägna kvällen åt att plugga. Eh. Det går som det går.

Just nu är jag gladare än någonsin. 2008 har börjat bra.


:)

image58

aint got no patience so let's go

Tröttnade på designen.

Kom precis hem från söder med Olivia. Trevligt trevligt! Vi åt som sagt på mcdonalds. El nacho, mhmm<3 Sen gick vi vidare till blå lotus och fikade dyrt. Mums. Drog till götgatan och kollade på Monkirean. Hittade en tisha som jag har letat efter x antal veckor och guess what? Det var rea på rean. 25 jävla kronor kostade den. Seriöst prisvärdaste köpet jag någonsin gjort. Ibland har jag också tur.

Bild kommer kanske om ni har tur och jag har ork (förmodligen inte)


Måndag

Sitter i skolan och väntar på Olivia. Har inte haft en allt för rolig dag, känns verkligen för jävligt att vara tillbaka i skolan igen. Idag har det varit soligt och på något konstigt sätt blir jag alltid glad när det är sol ute. Hehe. Jag är så hungrig så jag snart dör.. Jag och Olivia ska till söder och fika och äta på mcdonalds. Mhhhhm jag längtar.

(vet att min blogg är sjukt ointressant för tillfället men det kommer bättring, jag lovar)

Mysig dag ja

Det här har varit en bra dag! Skulle egentligen med mamma till Vällingby imorse medans hon tränade, men jag orkade inte gå upp i tid. Till slut var jag tvungen att masa mig upp, skulle hem till min syster lite senare och äta massa tårta. Mhm. Så gott. Han även spela lite spela lite Super Mario Galaxy (KÖP!!!!) med Alex innan jag åkte hem till Frida.
MES! Varför träffas vi aldrig? Älskar henne. Mest mest mest.
Sen skulle hon till någon vän så vi hade sällskap till spånga station, sen tog jag bussen hem till Emmy där jag spenderade resten av kvällen.

Imorgon blir det mera tårta..

Te och kuvertväska

Nu har jag ätit så jag är mätt och glad och ni får prata om mat hur mycket ni vill. Hehe.

Kom precis hem från en iskall promenad med Emmy. Brr alltså. Så nu sitter jag med en stor mysig kofta på mig och äter choklad och dricker te i min fina kopp. Den är jättestor, blå och med vita påfåglar på. Bara så ni vet.

Imorgon ska jag upp rätt tidigt. Mamma ska åka och träna i Vällingby så jag tänkte shoppa lite under tiden. Ska på middag hemma hos min syster på kvällen. Ska bli kul! Tänkte köpa en väska och en plånbok imorgon. Väskan är iofs bara en kuvertväska men den är jättesnygg och jag har dreglat på den hur länge som helst, så nur har jag bestämt mig för att köpa den innan den försvinner.

peace

Var bara tvungen

Hur bortskämd är du?

jag har en :
[x] Mamma
[x] Pappa
[ ] Styvmamma
[ ] Styvpappa
[ ] Styvsyskon
[ ] Bror
[x] Syster
[ ] Brorson
[x] Systerdotter
[x] Mobiltelefon
[x] eget badrum
[x] eget rum
[ ] swimmingpool/utebadkar
[ ] Hot tub
[x] gästrum/gäststuga
[x] Dator
[x] TV
TOTAL: 9

[x] en säng lite större än normalt
[x] Mer än 4 par skor
[x] Solglasögon
[ ] Klocka
[x] mp3spelare/iPod
[x] en fungerande PS2
[ ] Nintendo Wii
[ ] Xbox som funkar
[ ] Nintendo 64 som funkar
[x] Gameboy/ Advance
[x] Gamecube
[ ] nintendo ds
TOTAL: 7

[ ] Poker-bord
[ ] Basketkorg
[x] Hockeyspel
[ ] Biljardbord
[ ] pingisbord
[ ] Fooseball
TOTAL: 1

[ ] Nattduksbord
[x] Stereo på rummet
[x] CD spelare
[ ] Har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE
[x]Dina föräldrar har gett dig kreditkort/atm kort
TOTAL: 3

[ ] Jobb/sommarjobb
[x] Shoppar minst en gång i veckan
[x] har dyr parfym
[x] AIM/MSN
[x] Kamera/video kamera
[x] Telefon
TOTAL: 5

[ ] Skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[x] Gitarr/trummor/basgitarr
[x]Piano/Keyboard
[x] något annat instrument
[x] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[ ] haft en personlig tränare
[ ] dyra smycken
[x] träffat en kändis
TOTAL: 6

[x] Platt/locktång
[ ] har varit i en slagbur, som är till för baseboll
[ ]har 1000 spänn på dig just nu
[x]kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] rest i Europa
[ ] Varit på Hawaii
[ ] Varit i USA
[ ] Varit i Asien
[ ] Varit i Australien
[ ] Varit i Afrika
[ ] Varit i Sydamerika
TOTAL: 3

[x] Föräldrarna har bil
[ ] Jet ski/båt
[ ] Husbil/vagn
[ ] Jag har en bil
TOTAL: 1

[x] Hemmagjord mat nästan varje dag.
[ ] suttit i en limo
[ ] suttit i en helikopter
[ ] äger en videokamera
[/] egen laptop
[ ] egen dator
TOTAL: 1,5

TOTAL SUMMA: 36,5 bortskämd brat!

1-23 = Ghetto-kid
24-33 = vanlig
34-40 = bortskämd brat
41+ = uppeklassens snobb.

mata mig

Jag är hungrig. Rönnis smsade mig nyss: "Åhh.. El maco Chicken, to kill for.." Hon är nämligen på McDonalds just nu och verkar göra allt för att få mig hungrigare än jag redan är. Åhh, Mcdonalds.. My true love. Mamma är för seg på att laga mat så jag sitter och trycker i mig popcorn istället. Kommer säkert få en hjärtattack, saltade kanske lite för mycket. Nu vill jag inte ha massa kommentarer om vad för god mat ni har ätit/ska äta idag, ni håller tyst tills jag har ätit. Tack

Duktig och klantig (går det?)

Nu har jag sett på Om En Pojke, fyfan vad den är fin. Man vill bara gråta både för att man är ledsen och glad när man ser den filmen. Jag vet inte.. Jag vill ha en likadan kofta som Marcus har. Ni vet, den där stickade med regnbågar och moln på som han har på sig när de är på picknick och han dödar ankan. Jag vill ha en liten Marcus, han är så fin.

Innan jag satte på filmen var jag händig och bakade kladdkaksmuffins. De var goda. Sen åt jag thaisoppa och spillde nykokat te över magen och benen, det gjorde ont.

Puss och pill

Om en pojke

image56
Så himla söt film. Det var min favoritfilm förut, men nu har jag inte sett den på flera år.
Nu ska jag se den. Yey.

Death cab for Cutie

image55

Bästa bandet eller.

"Sjuk"

Jag fick stanna hemma på ett vilkor, att jag pluggade. Bläh. Men jag tänker nog göra det endå. Har så mycket att göra. Jag måste till exempel läsa en bok av August Strindberg. Hur kul är det? Inte speciellt. Buäh. Borde nog sätta igång nu.

Peace out


Trouble sleeping


Låten = orgasm x 1000. mhhh.

Big no no

Imorgon är det någon slags utflykt med skolan. Att vi ska gå nästan 2 mil runt någon sjö i Sundbyberg har ingen funktion alls, och med tanke på mitt halsont och mina skavsår jag fick på nyår finns det inte en chans att jag följer med. Jag är ju faktiskt sjuk.. Men seriöst. Jag är hellre hemma och pluggar skiten ur mig än går ute i kylan (kanske till och med regn, ojoj) i flera timmar. Jag är lat, ja.

Ny kategori: Klimathotet

Idag har jag tänkt rätt mycket på klimathotet och djurens rättigheter. Har insett hur mycket vi förstör jorden, och hur viktigt det är att alla hjälper till att påverka det. Det finns bra tips lite överallt. Jag tror inte att alla förstår hur mycket deras små sätt att hjälpa betyder för världen. Min familj har börjat tänka ganska mycket på naturen. Vi köper ekologisk mat, använder lågenergilampor och har till och med miljöbil.

Eftersom jag tycker det här är så intressant och viktigt kommer det definitivt hamna fler inlägg i den här kategorin.

Bra hemsidor med miljötips:
www.greenpeace.se
Team "savetheworld" på playahead.
http://www.agenda21.ax/miljotips.htm

Pikadoll

Imorgon börjar skolan på riktigt och jag har galet mycket ångest för det. Gjorde inte direkt mitt bästa förra terminen så jag har ganska stor press på mig av mina föräldrar att höja mina betyg. Skulle behöva ungefär 10 veckor lov till, skjut mig.

Emmys hår blev fint, men det tyckte bara jag.

Puss och pill!

Rik, eller?

Den nya designen är något jag knåpade ihop på några minuter, och den är tillfällig. Kanske. Men för att vara gjord på max 5 minuter är det ganska bra, jag som egentligen är riktigt dålig på design och sånt där pill!

Idag kom mitt bank-kort hem i brevlådan! Jag vet inte varför, men jag inbillar mig att jag blir rikare om jag har kort. Hm.. Men om jag tänker efter kanske det är sant.. Tror inte att jag kommer slösa lika mycket då som jag gör nu, när jag bara har lösa pengar överallt. En hundring där, en tjuga där och poff så är allt borta. Not good. Har bestämt mig för att spara 600 kr varje månad till en systemkamera. Får väl se hur det går.

Nu ska jag hem till Emmy och färga hår!


hungrig?

Trevlig dag idag på söder med David och Linnea. Vi fikade såklart på string, favoritstället. Efter att jag hade ätit jättesegt och Linnea hade spillt ut mitt te så gick vi direkt till McDonalds, vi var nämligen lite sugna på att prova den nya hamburgaren El Nacho. Den var god. Sen gick David hem till sin flicka och jag och Linnea begav oss hemåt.
Stora ätardagen!

aint gonna worry me no more

Det här är nog första gången på hela lovet som jag är vaken för klockan 12. Om en halvtimme ska jag ta mig ut i snön (suck) och åka till söder med världens bästa Linnea och David! Dom är galet bra båda två. Bilder kommer nog, ett av mina nyårslöften är faktiskt att fota mer. Jag fick en kamera förra julen som jag knappt använde under hela året.

Just nu sitter jag och sminkar mig och lyssnar på min favoritlåt, Marigold - Sugarplum Fairy. Det är en såndär låt som gör en jättesuperglad vilket humör man än är på.

Var beredda på en ny design inom kort, kommer nog börja fixa lite med en ikväll!

peace out

<3

image54

i'll kill her



Galet bra låt <3

Me and you and everyone we know

image53
Såg den här när jag sov hos min syster i förrgår.
Mysigaste fimen! <3

Party like a rockstar

Just nu sitter jag och kollar på en massa gamla festbilder och jag är nog mer festsugen än någonsin.
J a g  m å s t e  u t. Ikväll. På onsdag börjar skolan. Idag är det lördag. Jag måste passa på. Jag har faktiskt bara festat en gång på hela lovet, och det var på nyår. Och det gick ju som det gick..

Ett av mina nyårslöften är faktiskt att jag ska festa mer. De flesta brukar vilja motsatsen. Inte jag. Jag ska festa sanslöst mycket. För jag har så roligt när jag festar. Det är en fucking awesome känsla att efter några glas kunna släppa alla hämningar och ha den bästa kvällen i mitt liv. Och veta att nästa kväll kanske blir ännu bättre.

Det här ska bli ett roligt år. Det roligaste året, kanske. 

Jag har ett svagt minne av att jag på nyårsafton sluddrade "jag ska aldrig mer dricka" i telefonen. Jag får oftast i mig några glas för mycket när jag festar. Därför är ett annat av mina nyårslöften att jag ska lära mig kontrollera mitt drickande. Det är bäst för både min egen och alla i min omgivnings skull.

peace out


Keep trying

Jag satte nästan mitt te i halsen när ett gammalt ragg skriver till mig på msn. Tydligen var han lite kåt. "Jag försöker inte få något, bara lite medlidande". Visst baby. Det har vi nog alla hört förut..

16.57

Händelselös dag. Var på Lidingö och hälsade på min syster och hennes små knottar. Snart kommer en tredje. Woho. Hon har ett sånt där "klassiskt" liv. Man, barn, villa. Det enda som saknas är volvo och vovve. Eh? Nja. Hon har däremot två katter och två andra bilar. Tror att hon är ganska nöjd med det.

Hennes bröllop var jättefint. Jag var tärna och jättesöt och alla grät och drack champagne och åt tårta och det var jättefint. Och snart är det dags igen. Fast denna gången är det min andra syster som ska gifta sig. Mysigt. Jag gillar bröllop, ja.

Jag har inget intressant att skriva här. Jag är lite förvånad över att ni fortfarande läser. Men jag uppskattar det såklart!

Never seen the light of day

Fick en liten chock när jag kollade på klockan: 19.20. Trodde nämligen att den var ungefär 15-16. Härligt..?

Gårkvällen gick lite överstyr för min del och blev minst sagt misslyckad. Well well, finns inget att göra åt det nu. Bara att hoppas på att det blir ett bra år och att jag lyckas hålla mina nyårslöften.

image52
Något sånt här vill jag ha i år. Ett förhållande alltså.

RSS 2.0