Svullo mmh

Nu ska jag ta en påse lantchips och en flaska julmust och gå till Emmy för att kolla på Beck.

Have a great night.

?

J: *fniss*
E: du fnissar som en liten flicka.
E: *skratt*
J: du skrattar som en byggarbetare.


Friday night

Förlåt förlåt förlåt för att jag har varit så oaktiv. Har haft fullt upp med läxor, prov och kompisar. Nu är det ingen skola nästa vecka, bara prao. Känns hur bra som helst faktiskt. Har ju stressat sönder mig de senaste veckorna och idag hade jag No-prov som gick åt helvete. Skitsamma.

Den helgen kommer bli bra. Den här kvällen kommer visserligen bli ganska tråkig, ska bara vara hemma. Imorgon ska jag vara barnvakt åt världens bästa snorungar, min systers barn på 1 och 3 år. Jag älskar barn. Efter det ska jag hem till Fanny och sova där med tjejorna + Oscar? Haha. Vi ska ha lite tjejmiddag och sånt där. Det blir mys! Och på söndagen ska jag ta mig till Söder, med eller utan sällskap vet jag inte än, främst för att fråga om praoen men också för att shoppa lite julklappar. Kanske. Det blir nog mest julklappar till mig. eh.

Ungefär såhär ser mitt hår ut nu. Vilken tur jag har, Lily Allen är galet snygg!
image37

Yes, I'm young, but I ain't giving a fuck

Har precis fikat hos världens bästa mormor som har kommit hem från sjukhuset. Bra, bättre, mormor.

Nya bilen som vi beställde för några veckor sen kom idag. Den är fin, mamma och pappa lyckades bra trots att jag inte var med och valde. Haha. Ikväll blir det en liten åktur i den när vi ska åka och köpa thaimat som jag har suktat efter i flera veckor. Mmmh.

Tror jag har glömt att skriva att jag har gjort en extreme makeover. Eller.. nja, inte hela jag. Bara mitt hår. Nu är det mörkbrunt med snedlugg och hur fint som helst. Tycker jag. Och ni anar inte vilken jävla självförtroendekick jag har fått av mitt nya hår..

Design

Kan inte direkt påstå att jag är nöjd med designen. Ska fixa till den någon dag när jag har tid. Och lust. Och ork.

Måndag

Tjába. Fick tillbaka spanskaprovet idag, fick mycket bättre betyg än jag hade väntat mig! Whoa. Jag kanske inte är så dålig på spanska trots allt.

Efter skolan åkte jag och Emmy till Vällingby, först till Brommaplan och åt på donken. Eh. Hehe. Aja, i Vällingby gick vi till H&M först och jag provade ett jättefint svart sidenlinne för bara 49,50 kr som satt perfekt! Eller nja. Det krävdes lite övertalning för att jag skulle tycka det var fint. Nu är jag hur nöjd som helst!

Nu ska jag till Emmy och dricka te.

püss

Stressad

Imorgon börjar den sista veckan innan terminsbetygen sätts. Nästa vecka är det prao och veckan efter slutar vi. Och jag har så mycket att göra den här veckan.. Så jag kommer stressa sönder mig totalt och bli alldeles konstig. Tur att det bara är en vecka. Och när jag säger att jag har mycket att göra, då är det sjukt mycket att göra och jag överdriver inte alls. Jag fattar typ 10% av det jag ska göra. Kulkul. Räknar med lite sömn och mycket kaffe de närmaste dagarna. Eh. Hehe.

we should take our pants off

gnosbollarna #1


this is how my heart behaves

Det är julstämning hemma hos mig. Jag lyssnar på Feist, dricker kanelte och pluggar medan mamma springer runt och städar. Hon har till och med satt upp julgardiner. Men det är bara en månad kvar till julen. Snart, kanske nästa helg, ska jag nog dra mig ut och köpa massa julklappar. Vet precis vad jag ska köpa till Cecilia!

min mamma gillar 50 cent

HAHAHA

Tre män ~30 sitter och fikar. Två av dem har barn med sig.
Pappa 1: Jag tycker att barn ska äta det vi äter.
Han tittar misstänksamt på en barnmatsburk.
Pappa 2: Nej, vettu, det här är skitgott... Jag tycker att VI ska äta barnmat!
Man 3 (tyst): Jag tycker att vi helt enkelt ska äta barn.
Arga blickar.

mr saturday

Den här dagen har varit väldigt bra. Vaknade av ett litet pling imorse, det var Cecilia som skrev att hon var vaken. Gick upp, åt och kollade på OC innan jag åkte. 
Vi gick till Beyond Retro och letade efter ett par skor till mig. Hittade ett par jättefina skinnstövlar, fast inte riktigt skinn såklart. Var lite osäker på om jag skulle köpa dem så jag hängde undan dem och så gick vi till götgatan. Söta lilla Cessen köpte en stor vaniljlatte till mig på Waynes Coffee (stavning?) som var jättejättegod. Första gången jag fikade där faktiskt.
Sen gick vi runt i lite mysiga affärer på götgatan, provade massa klänningar på American Apparel som kanske ska köpas snart! Hittade en väldigt fin mössa på Monki fast jag sket i att köpa den. Snart är det jul och då kommer min plånbok tömmas, eh. Inte jättebra. Fast nu vet jag precis vad jag ska köpa till Cess.

Glömde en sak! Vi gick på auditionen för "i taket lyser stjärnorna". Tror inte det gick så bra, inte för mig i alla fall. Jag menar, jag har aldrig spelat teater i hela mitt liv. Och själva tagningen gick väl inte jättebra heller. Eller jag vet inte. Tror verkligen inte att de kommer tycka att jag var så himla speciell.

Nu ska jag göra en stor kopp te och lägga mig i soffan och kolla på OC. 21.30 ska jag se någon film som jag inte kommer ihåg vad den heter. Puss.


älskar bilden

image35

all you want for christmas is.. me

Snart är det juuuul! Julijulijul! Haha förlåt. Jag älskar julen. Jag längtar till julshoppingen och snön och hela paketet! Tjoho. Hela decembermånaden är helt underbar och jättemysig, med advent och jul och nyår och allt det där. Fast.. när nyårsafton är slut finns det inget att se fram emot. För då är det bara skola och skit. Uh.


åhh... sopa!

Var och köpte ny hårspray med Emmy för en liten stund sen. Och jag är klanting; det dröjde bara några minuter innan jag tappade flaskan i asfalten. Locket sprack. He he he.

spanskaprov imorgon..

humor


i skolan.

Sitter i skolan med Debbie, hon är jätteduktig och gör NO-läxan vi har tills imorgon. Själv är jag inte lika duktig.. Jobbar med svenska, vilket jag har gjort i stort sett hela veckan. Bra. Och så har jag spanskaprov imorgon. Och tror ni att jag har pluggat? Nej. Den här kvällen lär bli ett rent helvete av stress.. Bäst att köpa lite Ben & Jerry's. Haha.

Jag känner inte att jag har så mycket att skriva här längre. Vad göra? Jag har tappat lusten för att blogga helt. Fast jag har tappat lusten för allt verkar det som. Jag är aldrig pepp på något längre, om det inte har med typ Timo Räisänen att göra. Och eftersom jag inte får åka och se honom i Huskvarna på lördag har jag inget att vara pepp på. Känns väl lite sådär halvjävligt mm.

Bloggar mer ikväll om ni har tur.

sur och lat, mm

Den här dagen har varit.. jag vet inte riktigt. Var på ganska dåligt humör i skolan. Orkade inte hålla humöret uppe just idag. Förlåt alla.. Jag vet att jag är jättedryg när jag är ledsen. Ska skärpa mig, typ. Jag mår ju inte heller bra av att vara ledsen. Efter skolan åkte jag i alla fall till söder för att träffa David, och tur var väl det för han lyckades faktiskt få mig på bra humör. Han gav mig fina kent-pins också. Hihi. Så nu är jag faktiskt på bra humör, trots allt!

Jag är jättetrött och ska sova om ett litet tag. Men. Jag har precis tvättat håret, och då är det lockigt. Så in i... Ja. Och jag tror inte ni fattar hur illa det är. Förmodligen kommer jag inte vakna i tid imorgon, för det gör jag aldrig, och då kommer jag gå till skolan med lockigt hår. Tyvärr. Men jag får skylla mig själv att jag är lat!

roenikroenikroenik

Skoltrött.

det gör så ont att något så nära kan vara så långt bort

Har ni märkt hur djup jag har blivit? Eh.. Nja. Kanske inte. Men jag skriver ju mer om mina känslor än vad jag har gjort tidigare. Kanske beror det på att jag har varit glad. Och man skriver nog inte lika mycket om sina känslor när man är glad.

Skolan tar kol på mig, som vanligt. Om 8 dagar sätts betygen. Så det är tydligen nu man ska anstränga sig lite extra. Tror ni jag orkar? Det tror inte jag. Jag är redan för trött. Och det är inte som att vi slutar om 8 dagar. Nej, sen är det prao (som visserligen kommer bli roligt, hoppas jag) och sen är det en vecka till. Sen är det avslutning. Så det är.. exakt en månad kvar. 19 december slutar skolan, och holy crap vad skönt det ska bli.

December - Niels Nankler


the drug of my choice

Min mamma firar namnsdagar rätt stort. Jag brukar alltid få presenter och sånt på mina namnsdagar, tur för mig att jag har namnsdag 3 gånger om året! Idag är det mamma själv som har namnsdag, det firar hon genom att laga värsta middagen. Vet inte riktigt vad det är för något, men gott luktar det. Mmh.

Har köpt den där klänningen som jag tjatade om i mina senaste inlägg. Gud vad fin den är, vill ha på mig den hela livet. Eller nja.. Men endå. Fin är den. Och jag hoppas att jag får tillfälle att använda den snart!
Tänkte som sagt köpa et skitfint linne på jc också, men den fanns i alla storlekar utom min. Suck. Fast kanske tur egentligen, nu har jag ju massa pengar?

"du är underbar"
"nä, du är. vi kan vara underbara tillsammans."
all i think about is you.

Ont i magen.

Idag har jag haft extremt ont i magen. Jag har det fortfarande, fast inte lika mycket. Det är någon konstig blandning mellan ont och illamående. Trodde flera gånger att jag skulle kräkas.. Känns ju lite sådär halvjobbigt va. Det är ont. Jag är hungrig. Men jag vågar inte äta? Mår för illa. Suck.

Snart ska jag till Vällingby igen och köpa den där klänningen. Kanske slösar jag bort 200 kr till på ett apsnyggt linne från jc, vi får se. Känner att jag kanske borde spara lite pengar. Skitsamma. Jag tror jag köper det endå.


sunday - timo räisänen

elefanter.

image33

du log mot mig när du betalade för min tystnad,
och jag glömde vad jag såg.

(elefanter - kent)

vm i att hålla färgen

Tyck synd om mig, jag är ensammast i Sverige.

Har så ont i magen att jag håller på att dö. Känns som jag ska typ.. eh. Spy? Hm. Inte bra. Men jag ska nog försöka ta mig till skolan ändå. Jag hoppas att det inte är för kallt ute för idag har jag klänning på mig.. För första gången på otroligt länge. Jag tror det är första gången jag har klänning i skolan också... För jag brukar egentligen inte trivas alls i klänning. Men den här var så fin så jag gör ett litet undantag. Idag ska jag köpa en till klänning.

veckoplaner..

Måndag: Vällingby, köpa klänningen jag hängde undan idag.
Tisdag: konfaträff..
Onsdag: fika med David! (läs bloggen!! läsläsläs!!)
Torsdag: söder med Cecilia <3
Fredag: ?
Lördag: ?
Söndag: ?

Hehe. Lugn vecka, sköööööönt! Har så himla mycket plugg så jag blir tokig. Det är ju bara två skolveckor kvar, sen är det prao. #%/")%"!=) jag dör. Stressad..

shopping

Kom precis hem från Vällingby, gick runt där ett tag medan mamma var på gymmet. Jag shoppar faktiskt bäst när jag är ensam, tror jag. Köpte en hm.. tröjklänning? Den är skitfin i alla fall. Köpte lite smycken på H&M också. Hihi. Gillart. Och så hängde jag undan en asfin tubklänning som jag ska hämta imorgon tror jag, yey. Skitfin var den, och billig. 198 kr liksom! Mjau. Ska nog köpa ett linne från JC också som var väldigt väldigt fint. Hihi. På torsdag blir det ännu mer shopping, då ska jag och bästa Cecilia till söder!

i learned how to fly

Roenik är brabättrebäst. Just wanted to make that clear.

Sitter och plattar helveteshåret. Det är så lockigt att jag bara vill dö. Eh, ja. Ska om en stund ta mig till Vällingby för att shoppa lite och leta efter present till gnos-Olivia som fyller 15 nästa tisdag!

Funderar på en sak. Har hört att man tappar 100 hårstrån om dagen. Men alltså.. Då borde man ju vara typ flintis/korthårig efter bara några år? Hm. Någon vettig människa med fler hjärnceller än jag får gärna skriva en liten kommentar och svara på den frågan.

if you got the money..

Ni anar inte hur shoppingsugen jag är just nu! Gosh. Fast typ alla jag känner är upptagna imorgon. Skit på er. Eller nä, gör inte det. Jag drar med mig min kära mor någonstans istället. För det är inte så att jag bara vill shoppa, jag behöver massa saker också. Till exempel varma skor (!!! fryser snart ihjäl om fötterna), en väska, en sjal, och lite annat skit. Behöver köpa lite julklappar också innan alla mina pengar är slut. Jag är så extremt dålig på att komma på idéer till julklappar att ge folk. Suck.

Idag har jag överdoserat Roenik, mmh<3

Jag är så trött att jag håller på att dö.. Så nu ska jag ta på mig mitt vita sidennattlinne och krypa ner i sängen bland alla mina 50 miljarder filtar, täcken och kuddar. Puss!


i used to see things in different lights until you came by

Systers hus var fint. Jag var dock så trött att jag nästan somnade mitt på bordet bland alla chokladbollar, bullar och tekoppar. Chokladbollarna var nog de godaste jag har ätit. Min syster är en dold talang på att baka.

David är på Kent och jag är sur för att jag inte också är det, jag borde ju vara det. På vårturnén ska jag i alla fall gå, med David. Längtar. För jag älskar ju Kent, jag är uppväxt med dem. Har lyssnat på dem så länge jag kan minnas faktiskt. Idag har jag lyssnat på mannen i den vita hatten massa gånger. Ihh.

Jag mår illa så in i h-vete. Så nu ska jag ta en låååång efterlängtad dusch, lägga mig och kolla på oc och dricka massa te. Puss!

n, du är finast. kom till stockholm nu, ja tack

you've been living a live.

With a mask on - Timo Räisänen

Efter konserterna på 44an klarar jag inte längre av att lyssna på den här låten. Eller jo, det gör jag ju. Men inte utan att gråta. Det går inte. Det är för mycket känslor i den låten nu. Jag minns allt för tydligt. Timos något hesa röst, tårarna, och finaste du en meter ifrån mig. Jag trodde jag skulle kunna hantera det här. Men det går inte längre. Och ändå fortsätter jag att lyssna på låten.. f ö r  m y c k e t

picking up the pieces from your past

Åh vad jag tycker om er söta läsare! Massor av kommentarer. Puss!

Kom precis hem från gitarrlektion, hehe. Jag har spelat gitarr i nästan 2 år. Det är det inte många som vet, faktiskt. Jag är inte jätteduktig, men nu har jag bestämt mig för att satsa lite mer på det och bli duktig. Haha. Fick spela lite Timo-låtar idag. Snacka om att jag blev glad! Nu kan jag ju spela både Lovers are Lonely och Sweet Marie. Hihi.

Nu ska jag äta wok. Snart ska jag till Kallhäll och då blir det paaarteeey!

dagens: do you wanna - joshua radin

secret heart, what are you made of?

Trevlig överraskning på bloggen nu när jag kom hem: hade fått massa kommentarer. Det var trevligt, fortsätt med det tack.

Kom hem från skolan från ett tag sen. Är jättejättehungrig. Var jättestressad i skolan idag, hade så mycket att göra att jag inte ens hann äta lunch. Som tur var han jag med allt jag skulle, tur det.

Ikväll är det ju tjejkväll hemma hos Danni, men Debbie är sjuk och kommer inte och kanske inte Cecilia heller. Bajs. Aja, det blir säkert roligt ändå!

Nu är jag så hungrig att jag håller på att svimma. Tjohej.

finally

Nu har jag äntligen bestämt vad jag ska göra med mitt hår! Ska färga det brunt, inte för mörkt. Typ chokladbrunt. Och så ska jag klippa upp det, och klippa snedlugg. Jag har ju lite snedlugg, men jag vill ha mer! Ska försöka ta mig till min kära frisör så fort som möjligt.

dagens: 2812 - Roenik

mina pojkar ja

image29

jag tycker om er. massor. m e s t.

-

Fick en impuls och raderade designen. Kanske kommer det en ny inom kort, beror på om jag har tid och ork. Förmodligen inte. Ni får stå ut om ni inte har lust att hjälpa mig.

Ledig dag

Idag var jag ledig och sov till 13. Otroligt skönt! Gick upp, åt frukost och segade några timmar innan jag åkte hem till Cecilia för att plugga med tjejorna. Hann inte vara där så länge men det var mys ändå! Fick faktiskt en hel del gjort. Nu kom jag dock på att jag har en skitseg NO-läxa tills imorgon.. Äh, det fixar jag imorgon. När jag skulle åka hem råkade jag sätta mig på fel tåg och hamnade i Kungsängen, suck. Som tur var gick det ett tåg mot centralen direkt.

Imorgon är det Kent och jag ångrar att jag sålde biljetten jag hade. Men men, så är det. David gillar ändå kent mer än jag.

i can never be this hard, not like you

Satt på café string med Cecilia lääänge idag efter skolan. Myselimys. Sen gick vi och kollade i lite affärer och sånt. Provade ett par jättefina skor, dock med så hög klack att jag blev typ 185 cm. Det var lite läskigt. Världen ser nästan lite annorlunda ut när man är så lång, haha..

Jag är jättetrött idag men jag är ledig imorgon som tur är! Eller ja, ledig och ledig.. Har massor av läxor att göra. Ska hem till Cecilia med mina sötnosar och plugga tillsammans. Får väl se hur det går, vi är rätt pratiga. Jag längtar tills på fredag, då är det tjejkväll hos Danni!

i will be there too,
i will beat like you,
cause i've been beaten up like you

set me free, please kill me

Dagen var helt okej idag också. Fick ganska mycket gjort i skolan trots att jag tänkte på annat hela tiden.. Jag är glad att tankarna inte stör mig lika mycket längre trots att de är där hela tiden. Det är skönt. Efter skolan åkte jag till söder och fikade med Andrea, det var jättemysigt. Andrea är skitgullig, jätteglad och trevlig hela tiden, och sprallig liksom, så glädjen bara smittar av sig. Såna borde det finnas fler av! Sen köpte jag en latte på seveneleven och åkte hem. Råkade spilla latte över hela min jacka, jävla klant. Haha. Kissade nästan på mig på bussen hem. Och sen kunde jag inte springa från busshållplatsen för det var ju halt som satan. Så det var jobbigt. Usch usch. Vad fan snackar jag om nu?

En person har chockat mig som fan idag. Bra eller dåligt? Vet inte. Den som lever får se, eh.

this is never going to stop

Skolan var helt okej idag faktiskt. Hade spanska och svenskalektioner, också helt okej. Åkte hem och kollade på en Beck-film (Det tysta skriket). Sen kom mamma hem så vi åkte och köpte mobilen dårå.. När jag kom hem hade jag fått en happy surprise, min kära Niels hade nämligen skickat lite nya låtar till mig. Snacka om att jag blev glad! Skrev ett litet kärleksfullt hemligt meddelande till honom på facebook också. Hehe.

Nu ska jag plugga svenska, kanske.

ps: creds till Cecilia som var duktig idag, jag är stolt över dig vännen

:)

Idag har jag köpt (fått) en ny mobil, jag är glad. Har kännt mig helt isolerad de veckorna när jag inte haft någon mobil. Men idag har jag som sagt köpt en ny, med hjälp av en oerhört snygg försäljare, ehehe..

Såhär ser den ut.

image27

måndag

Idag snöar det och om en kvart ska jag ta mig till skolan. Värsta julstämningen.. Lyssnar på "December" med min käraste Niels Nankler... Älskar låten, älskar honom. Förra veckan var bäst, så jävla underbar. Och så himla mysigt att träffa massa nytt folk! Imorgon ska jag fika med Andrea, som jag träffade på Timo. Kommer bli skitmysigt!

Dagens outfit: svarta stuprör från cheap monday, vitt linne, vit t-shirt från bikbok, grå kofta från h&m, timo räisänen-trosor (!), rosa/svart bh.
Dagens låt: worlds collide - niels nankler
Dagens dusch: ikväll
Dagens frisyr: plattat, utsläppt
Dagens smink: det vanliga
Dagens händelse: inget än
Dagens planer: gå till skolan. kanske köpa ny mobil efter.
Dagens vill ha: ny mobil
Dagens saknad: hehe..
Dagens drog: te
Dagens tråkigaste: skola..
Dagens roligaste: inget än
Dagens finaste: december - niels nankler 
Dagens måste: gå till skolan?
Dagens dricka: rabarber/grädd-te
Dagens köp: inget
Dagens mat: frukost?
Dagens sjuka: ont i halsen
Dagens kärlek: niels
Dagens mående: ganska glad!

t.r

sunday, hold my hand
sunday, let me understand.
sunday, ease my pain before monday comes
and you must die again.
sunday, close my eyes,
hide me from saturday's lies.

the beating won't seem this hard

Gick nyss promenad med Emmy som äntligen kommit hem från Thailand, helvete vad jag har saknat henne. Det var kallt som satan ute, mest om fötterna för jag hade mina nya skor på mig. De är väldigt tunna.. Typ sommarskor. Men jag överlevde hela förra vintern i converse så det ska väl gå bra.

Jag borde plugga. Jag ska plugga. Nej, jag borde plugga. Lika bra att vara ärlig, för jag vet att det inte kommer bli bra. Jag kan inte tänka. Jag vill men det går inte. Jag hoppas att det här är tillfälligt? Jag behöver inte mer problem, det räcker som det är.

this december we will be young

Snart är det jul. Eller ja.. typ 1,5 månad kvar. Men det kommer gå fort. Sitter och skriver en önskelista trots att jag aldrig får något från den. Men jag gillar att skriva önskelistor. Det ger julstämning, haha. Julen är den bästa tiden på året tycker jag. Fast sommaren kommer väldigt tätt efter.

Men den värsta tiden på året är hösten. Nu alltså. Alla i min omgivning mår dåligt just nu, även jag. De senaste dagarna har varit helt okej, men fortfarande inte bra. Förutom onsdag-, torsdag- och fredagkvällen. Glädjen sitter fortfarande kvar litegrann.

Jag brukar må dåligt på hösten, många brukar göra det. Och snart är hösten slut. Om den inte redan är det? Snart kommer det ljusa tillbaka. Jag hoppas det, i alla fall.

the saddest part of a broken heart

jag kan inte tänka längre och det är för jävligt. jag har alltid haft svårt att koncentrera mig, men nu har det blivit värre. mycket värre. jag är helt snurrig i huvudet och allt är suddigt. jag fattar inte varför det är så, varför jag tänker såhär. en viss person har lockat fram känslor jag inte visste att jag hade.

det där leendet, den där generade blicken, den där svettiga kramen..
det betyder mer för mig än det borde göra.

i've been beaten up like you

image26

mannen, myten, legenden..
min räddare i nöden! tack..

I don't wanna be here at all

Igår hade jag besöksrekord på bloggen så jag antar att det är något som gör att ni fortsätter läsa, trots att jag själv tycker att min blogg är så tråkig.

Idag kommer två av mina systrar hit för att fira fars dag. Min tredje syster är hemma med sina magsjuka bebisar, stackaren. Så det är lite synd. Men det blir säkert mysigt endå! Mamma har bakat morotstårta, haha, så jävla gott. Och igår köpte jag ju rabarber/grädde-te så det blir lite flashbacks från när jag och Cecilia var och fikade på string nästan varje dag, för då åt vi alltid morotskaka med rabarber/grädde-te. Hihi. Snart ska jag praoa där, jag längtar!

Dagens låt:
December - Niels Nankler

The coffee is never strong enough

Jag har jättemycket saker inom mig men jag får inte ut orden så det blir inte så mycket inlägg just nu. Gör inte så mycket för tillfället. Har suttit och lyssnat på musik nästan hela dagen. Samma band hela tiden; Roenik. Nu sitter jag och rensar min iPod på gammal musik. Det är roligt.

Men satan vad jag stör mig på att vilja skriva massa grejer men inte få fram det. Äckligt jävla frustrerande är det. Kanske beror det på att jag inte sovit ut på riktigt länge? Kanske. Jag har nämligen inte sovit mer än 3-4 per natt sen i.. hm. Tisdags? Men ni fattar. Jag är trött. Jag är alltid trött. Har blivit så van att jag inte känner något behov av att gå och lägga mig. Fast jag måste väl. Imorgon ska jag plugga. Säger vi.

n

bara du

Jag har varit på Timo Räisänen tre dagar i rad nu, första dagen i onsdags och sista igår. Känns förjävligt att det är över, för det här var ju räddningen efter att ha haft några riktigt kassa veckor. Vad händer nu liksom? Äh, jag får ångest bara jag tänker på skiten. Fyfan.

Idag har jag shoppat! Det var roligt. Köpte en jacka, två koftor, ett par skor och säkert nåt mer jag har glömt. Köpte te också men det kanske inte är så intressant. Inget är intressant i min blogg har jag märkt. Hm. Fast det är gulligt att ni läser.

<3

I see you around. I see you running around town.
I see you around. I've seen you; you've been hanging around with all the wrong crowds.
Shining like a hang on. You've been lying to them, yourself and me.

I see you around. I've seen you; you've been running around with a scrap of a man.
Fucking with your mask on. You've been fucking with someone else but me.

And if you can't see it coming then neither will I.
I'm sorry but we see you've been living a lie.

You've been lying to someone else but me.



Texten till "With a mask on" dårå. Ni som känner mig vet varför den är så känslig för mig..

sorry but we see that you've been living a lie

Timo igår och i förrgår var bland det bästa jag varit med om, jag tror aldrig jag har varit så lycklig förut. Fast i sista låten brast allt, speciellt igår... Han spelade "With a mask on" som sista låt båda dagarna. Den är så jävla fin. I onsdags kom det bara lite tårar, men igår grät jag så jag inte kunde andas. Det var helt jävla sjukt.. Joel pussade på sitt plektrum och gav till mig. Sötnosen va! Efteråt träffade jag och Cecilia bandet, då blev allt mycket bättre.

Idag ska min skola kolla på bio, "This is England". Har hört att den är skitbra, så hoppas det.
Nu måste jag kila, pusselipuss!

Don't you wanna stop complaning?

Har lyssnat på samma låt i.. ja, trekvart kanske? Yey. Den var min favoritlåt förut, sen glömde jag bara bort den plötsligt. Idag började jag tänka på den, vet inte varför. Jag hörde den inte ens! Kirrade den så fort jag kom hem och satan vad jag har saknat den :*

Consolation Prizes - Phoenix :*

it's never been like that

Desperate Housewives slutade ju.. oväntat? Hm.
Nu är jag trött och glad och jättepepp på Timo! Jag hoppas att morgondagen går snabbt. Det kommer den nog göra med tanke på att jag som sagt ska göra massa grejer under dagen. Kommer även få tillbaka mitt matteprov, heja på mig eller vad man säger!!! Kommer säkert få G, som i allt annat... Suck. Jag hatar att få G hela tiden.

Nu ska jag gå och lägga mig i en nybäddad säng, underbart alltså!

Kanske kommer jag inte hinna blogga förrens på fredag. Vi får se om jag hinner slänga in något när jag är i skolan, men förvänta er inte något. Keep on readin', jag kommer ju tillbaka! Puss!

jdgalkhgelkdhglsk

du borde vara min

Talk

Imorgon kommer jag inte få något alls gjort i skolan, det kommer bara vara prat hela tiden. Först med min lärare, sen ska jag till den där jävla matrådgivaren, och sen i slutet på dagen är det tjejgrupp. Det längtar jag till, det brukar vara roligt. Skönt att få prata av sig. OCH PÅ KVÄLLEN ÄR DET TIMO RÄISÄNEN!

Idag har jag haft konfaträff, det var roligt. Min ledare är snygg. Fast han påminner om en person som jag inte vill bli påmind om just nu.. Vi gjorde nån grej där man skulle vara två och två och rita av varandra med "fel" hand utan att kolla på pappret, haha. Jag var med honom en av gångerna.. Och herregud. Vilka ögon.. Så jävla lik honom. Och dom där tatuerade, vältränade armarna.
NEJ. SLUTA.
Jag vill inte. Jag kan inte. Jag SKA inte.

Prao

Kom precis hem och hade fått mail från stället där jag skulle praoa, och där var det fullt. Vad fan ska jag göra nu? Jag måste lämna in praolappen till min lärare den här veckan annars får jag smisk. Inte. Men alltså. Var ska jag praoa? Det är bara 4 veckor kvar! Hjälp. Var ska ni praoa?

yeZ

image24

Jättegammal bild, men du är bäst och jag älskar dig!

Plingpling

Tog precis en låååång varm dusch. Skönt. Har pluggat massa spanska och lyssnat på Postal Service, mysigt. Nu sitter jag med en kopp te och kollar på kläder. Behöver massa nytt! Men kommer inte kunna köpa förrens.. Hm. Fredag? Fredag it is. Härligt.

Jag saknar nattsamtalen.. "three is the magic number, pling pling, yes it is, it's a magic num.. hej."
Tur att nästan ingen har tre längre. Det hade blivit jobbigt att lyssna på det där mer..

Nu ska jag kolla på Boston tea party, ciao

love will turn you around

Den här dagen har gått snabbt, det är jag glad för. Hade lektioner i mina favoritämnen, svenska och spanska. Vet att jag har tjatat om att jag hatar spanska men jag har faktiskt börjat gilla det. Snart är det prov och jag tror faktiskt det kommer går bra! Alla var typ ledsna eller på dåligt humör idag, även jag. Försökte hålla mig glad men i slutet av dagen kändes det meningslöst så då gav jag upp. Idag har två av mina vänner varit extra bra. Fast ni är alltid extra bra. Puss på er, ni vet vilka ni är.

Ikväll ska jag kanske plugga matte. Jag har bestämt mig för att bli bra på det. Är man bra på matte är smart när det gäller allt annat, typ. Har jag hört i alla fall. Men jag har värsta pressen på mig för att typ hela min familj är grymma på matte. Utom jag, för jag är sämst. Jag är bara bra på svenska. Det har jag fått från mina systrar.

Nu ska jag kolla på vänner och dricka te, kanske kollar på någon Beck-film sen.


i need you to tell me what i already know

image23

två dagar kvar tills jag kommer vara lycklig som aldrig förr
tre dagar kvar tills jag kanske kommer vara ännu lyckligare!
puss.

Without you

Vad är det för jävla humörsvängningar jag har? Nyss var jag hur glad som helst, jättesprattlig och fnittrig osv osv. Sen satte jag på en sorglig låt och blev ledsen. Att det ska ändras så snabbt? Hm. Without you - Timo Räisänen lyssnar jag på nu. Det är en cover på en Mariah Carey låt, tror jag? Men Timo gör den så jävla fint så man vill bara gråta. Låttexten, Timos röst.. Jag får gåshud. Och tårar i ögonen. Är de av lycka eller sorg? Ingen vet. Inte ens jag.

I CAN'T LIIIIIIIIVE IF LIVING IS WITHOUT YOOOOU
Tack, det där kändes bra..

duktig

Nu har jag läst engelska i 1,5 timme och är äntligen klar med den där jobbiga boken. Så nu ska jag bara skriva en text om den och sen är jag klar. Efter det ska jag laga lunch och sen ska jag plugga spanska. Jag hatar spanska. Känns som det bara tar upp massa skoltid för jag tycker inte det är så himla viktigt att kunna spanska. Aja. 

Snart ska jag laga lunch. Jag börjar faktiskt lära mig hur man lagar mat. Det är bra, det är kul att laga mat. Fast jag vet aldrig vad jag ska laga för nåt. He. He. Dagens ilandsproblem?

Plugga..

Godmorgon. Idag är jag uppe tidigt. För idag ska jag verkligen plugga skiten ur mig. Jag måste. Egentligen skulle jag har pluggat varje dag den här veckan pga alla miljarder läxor jag fick för att jag ligger efter. "Jag väntar tills i helgen" aa, det lönar sig nu va? Hm. Måste nog sätta igång nu.

Dagens låt :*

sur

Jag var på jättebra humör för någon timme sen. Satt och lyssnade på Timo, sjöng, skämtade på msn med en vän, osv. Det var roligt. Jag drack julmust också. Jag älskar julmust, fast mest på julen. Jag drack julmust i somras, det var inget vidare faktiskt. Men nu har det snöat så nu är det okej att dricka det. Aja. Jag var som sagt glad men nu är mitt bra humör som bortblåst. Usch. Så jävla trött på att jag aldrig kan koncentrera mig och plugga. Tror seriöst att jag har koncentrationssvårigheter. För jag har aldrig kunnar koncentrera mig bra i hela mitt liv. Hm. Det kanske hjälper om man sover mer. För jag sover knappt alls. Så nu ska jag sova. Godnatt.

-

Skolan går åt helvete rent sagt. Allvarligt, ni måste hjälpa mig. Nu. Nununu. Men seriöst. Ge mig tips på hur man pluggar bra. För det behövs. Så in i helvete.

La familia

Den här helgen har jag träffat alla mina systrar, grattisgrattis! Det var ganska länge sen. Idag kom alltså två av dom hit plus min yngsta systers pojkvän. Min äldsta systers lilla gnosboll på 3 år var också här och gullade med mig. Hade saknat honom massor! Jag blev moster när jag var 12, det är lite ballt. Gudmor är jag också. Hihi. I maj (?) kommer min systers tredje bebi! Samma månad gifter sig min yngsta syster och hennes hubby. Och dagen efter de gifter sig så konfirmerar jag mig och får massa trevliga presenter! Yay.

Nu ska vi snart till Bromma kyrka och kolla på alla ljusen och gravarna och det där. Det är så fint och mysigt men så jävla sorgligt. För det finns liksom en minneslund för de som har dött nyligen (tror jag) som inte har några gravstenar och där lägger folk massa bilder och rosor.. Uh. Jag klarar knappt av kyrkogårdar. Men det är ju så fint.

Ikväll och imorgon ska jag plugga oavbrutet. I övermorgon börjar skolan. Jag är nästan glad för det, för jag är så jävla trött på att vara hemma och inte träffa någon. Sorgligt nog är det nästan så jag längtar till skolan. Pinsamt.

Lördag

Vad händer idag då? När jag har skrivit klart det här ska jag äta frukost och sätta mig och plugga järnet innan min syster och hennes pojkvän kommer. Ska bli roligt att träffa dem, har inte gjort det på ett tag! Idag är det ju alla helgons dag (tror jag) så ikväll ska vi till Bromma kyrka för alla tänder massa ljus och det är jättefint där.

Hatar att jag har läxor i alla ämnen utom mitt favoritämne, svenska. Det suger, för det är det enda jag vill plugga :(

Beck

Imorse när jag vaknade blev jag jättechockad och jätteglad när jag kollade ut genom fönstret, SNÖ! Underbart alltså. Den kommer säkert smälta snart men endå! Snart är det vinter, eller det kanske är vinter nu? Aja. Love it.

Igår såg jag Beck - Den svaga länken som jag hade fått låna av Emmy innan hon åkte till Thailand. Saknar henne förresten :* Såg en annan Beckfilm i förrgår, Den japanska shungamålningen. Och idag ska jag se Det tysta skriket. Tänkte se den inatt men somnade innan jag hann sätta på filmen, haha.. Men den ska jag nog se ikväll. Jag älskar Beck! Den första filmen jag såg var I Guds namn, och det var lite konstigt kanske eftersom det är den senaste filmen.. Haha. Aja, inte mycket att göra åt det nu.

<3

image21

Älskar mina nya knästrumpor, och mina vita pumps som jag hittade hemma i en garderob igår, snacka om att ha tur!


Jäääätteglad!

Jahaja, 3 dagar kvar på lovet. Vad har ni gjort hittils? Ni har säkert gjort massa roliga saker. Festat, rest, träffat vänner, shoppat osv osv osv. Och vad har jag gjort? Ja, när jag inte har träffat massa läkare har jag pluggat engelska vilket innebär att försöka läsa en jättedålig bok som handlar om en utvecklingsstörd pojke. Det perfekta höstlovet, verkligen.

Nu ska jag läsa lite till i den där j-vla boken och sen ska jag sova. Imorgon ska jag plugga skiten ur mig och träffa min syster.


-

"Om han sårar dig hoppas jag att han gör det hårt"

Verkligen preciiiiis vad jag behövde höra just nu.
Eller inte.

Inga pussar för mig på ett tag

Var på vårdcentralen i två timmar. Sjukt jobbigt, krävde massa tålamod eftersom jag fick sitta i väntrummet jätteläg och vänta på provsvar. Fick göra blodprov och sånt igen. Men nu vet jag i alla fall vad jag har, och det är inte farligt. Jag är jätteglad! Så nu ska jag bara ta det lungt ett tag och vänta på att bli frisk. Finns ingen medicin mot det. Kissing disease hette den på engelska. Haha.

Jag ska låta bli att pussas, sa hon. Det är tydligen det enda sättet jag smittar på. Det blir väl inte så svårt att klara det med tanke på hur ensamt och tråkigt jag har haft det den senaste tiden, känner på mig att det kommer fortsätta såhär ett tag, tyvärr.

Nu ska jag plugga. Usch.

?!

Jag är så jävla trött på att ha dåliga betyg. Jag har bara fått MVG en gång den här terminen, i engelska. Men det provet var ju hur lätt som helst, allvarligt. Men det här satans SO-provet. Jag ansträngde mig verkligen, satt uppe flera nätter och pluggade. Och vad får jag för tack för det? Ett jävla G. Dra åt helvete. Snart slutar jag skolan. Måste påpeka att typ alla i min närhet fick MVG. Kan ni inte smitta av eran smarthet på mig?

Om en halvtimme: träffa mera läkare.
Orkar inte.

RSS 2.0